DJI Matrice 600 pro

5.699,00

Beschrijving

De Matrice 600 Pro (M600 Pro) erft alles van de M600 met verbeterde vliegprestaties en betere laadcapaciteit. Vooraf geïnstalleerde armen en antennes verminderen de tijd die nodig is voor de installatie, en het modulaire ontwerp van het systeem maakt het eenvoudig om extra modules te monteren. 

Het airframe is uitgerust met de nieuwste DJI-technologieën, waaronder de A3 Pro-vluchtcontroller, Lightbridge 2 HD-transmissiesysteem, intelligente batterijen en batterijbeheersysteem. Verschillende camera’s en gimbals zijn compatibel en volledige integratie met software en hardware van derden maken de M600 Pro ideaal voor professionele luchtfotografie en industriële toepassingen. 

 

 

A3 Pro Flight Controller, superieur in prestaties 

 

De A3 Pro Flight Controller heeft drievoudige modulaire redundantie- en diagnostische algoritmen die sensorgegevens van drie sets GNSS-eenheden vergelijken, met aanvullende analytische redundanties. Een nieuw dempingssysteem voor de A3-modules maakt nauwkeurige besturing van toestellen met meerdere rotoren mogelijk, wat nauwkeurige gegevens oplevert voor stabiele vluchtprestaties. Zelfaanpassende systemen passen vluchtparameters automatisch aan op basis van verschillende payloads. Compatibiliteit met D-RTK GNSS betekent dat de A3 Pro magnetische interferentie kan weerstaan en een nauwkeurigheid op centimeter niveau biedt, geschikt voor verschillende industriële toepassingen. 

 

 

Stofdichte aandrijfsystemen vereenvoudigen het onderhoud en actieve koelmotoren zorgen voor een betrouwbare werking gedurende langere tijd. De M600 Pro is native compatibel met verschillende Zenmuse-camera’s en cardanusringen. Met een maximaal laadvermogen van 6 kg ondersteunt het moeiteloos de Ronin-MX gimbal. 

 

 

Uitgebreide vliegtijd en transmissiebereik 

 

De M600 Pro heeft een langere vliegtijd en een transmissie van 5 km over lange afstand. Een uitgebreid batterijbeheersysteem betekent dat als een van de zes intelligente batterijen wordt in- of uitgeschakeld, de rest volgt. Het batterijbeheersysteem bewaakt elke batterij tijdens de vlucht en zorgt voor een veilige landing bij een defecte enkele batterij. Vergeleken met traditionele niet-intelligente batterijen, vereenvoudigt het batterijbeheersysteem van de M600 Pro het onderhoud en verbetert het de beveiliging. 

 

De M600 Pro-oplader heeft zes oplaadhubs, waarmee hij zes intelligente batterijen tegelijk kan opladen. Alle zes batterijen kunnen in een bepaalde tijd volledig worden opgeladen, voor een snelle en efficiënte voorbereiding. 

 

 

Professionele HD-transmissie 

 

DJI Lightbridge 2 is ontworpen om te voldoen aan alle vereisten van professionele uitzendingen, met hoge framesnelheden en HD live streaming. USB, mini-HDMI, 3G-SDI-poorten en Lightbridge 2 Ground Unit ondersteunen allemaal video-output tot 1080p/60fps. Dynamische, zelfaanpassende draadloze datakoppelingen maken transmissie over lange afstanden met low latency mogelijk, ondersteunen een uitzendstandaardoutput van 720p/59,94fps en 1080i/50fps, wat nog meer creatieve mogelijkheden biedt voor luchtfoto’s. 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI Matrice 600 pro” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.