DJI AGRAS T10

8.300,00

Beschrijving

De ideale drone voor moderne toekomstgerichte landbouwers

De DJI Agras T10 brengt een zeer compacte maar krachtige luchtoplossing voor landbouwbedrijven van alle groottes en behoeften. Met een tank van 8 liter en een spuitbreedte tot 5 meter kan het toestel tot 15 hectare per uur bestrijken. Zijn opvouwbare vakwerkstructuur is robuust en betrouwbaar, waardoor efficiënt in- en uitvouwen, handig transport en gemakkelijke overgangen mogelijk zijn.

+ 8L spuittank

+ Sferisch radarsysteem

+Algemene waterdichtheid IP67

+ Twee FPV-camera’s voor bewaking

+ Hoge precisie RTK operaties

+ Cloud platform voor slimme landbouw

Met één druk op de knop stijgt het apparaat op. Autonome planning en automatisch scannen van de randen zorgen voor een uitgebreide spuitdekking en een moeiteloze bediening.
De T10 is ook uitgerust met een optionele RTK-module met centimeternauwkeurige positionering.
De nieuwe DJI Agriculture-applicatie zorgt voor een soepelere systeemervaring en een intuïtievere bediening.

De Agras T10 heeft vier sproeiers met een debiet tot 2,4 liter per minuut. Een tweekanaals solenoïde flowmeter regelt de sproeiers voor uniform sproeien en nauwkeurige volumeregeling, wat essentieel is bij het sproeien van pesticiden.

Elimineer dode hoeken met een bolvormig radarsysteem
Het sferische radarsysteem detecteert obstakels en de omgeving in alle omgevingen, weersomstandigheden en kijkhoeken, ongeacht stof en lichtinterferentie. Automatische obstakelvermijding en adaptieve vluchtfuncties helpen de veiligheid tijdens de werkzaamheden te garanderen.

Dubbele FPV-camera’s voor beter zicht
Uitgerust met twee FPV-camera’s biedt de Agras T10 duidelijk zicht naar voren en naar achteren en kunt u de vluchtstatus controleren zonder het vliegtuig tijdens de vlucht te hoeven draaien. Bovendien verdubbelt een heldere schijnwerper de nachtzichtmogelijkheden van het vliegtuig, waardoor de mogelijkheden voor nachtelijk gebruik worden uitgebreid.

Ontworpen voor langdurig gebruik
De Agras T10 besturingsmodule heeft een volledig gesloten structuur voor meer duurzaamheid. Alle kritische componenten hebben drie beschermingslagen en zijn IP67-geclassificeerd. Hij is ideaal voor langdurig gebruik van pesticiden en meststoffen, en om stof en corrosie te weerstaan.

Ultra-helder scherm
Ultieme bediening
De nieuwe afstandsbediening biedt een stabiele beeldoverdracht tot op 5 km afstand, 67% meer dan de vorige generatie. Het heldere 5,5-inch scherm biedt duidelijke beelden, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. Voor een hogere productiviteit kan één afstandsbediening meerdere drones tegelijk bedienen. Met de optionele zeer nauwkeurige RTK-positioneringsmodule kunnen operaties tot op de centimeter nauwkeurig worden gepland. Extra verbeteringen zijn onder meer sterkere signalering, anti-interferentie en operationele stabiliteit. De nieuwe DJI Agriculture-app biedt een soepele gebruikerservaring en een intuïtievere bediening.

 

 

Twee batterijen + lader voor continu gebruik
1.000 cycli voor 1.650 hectare
Doordat er minder onderdelen nodig zijn, is de Agras T10 gemakkelijker te vervoeren. Een nieuw ontworpen slimme accu heeft een garantie van een jaar voor 1.000 ladingen en 1.650 hectare vliegtijd; deze ultralange levensduur verlaagt de bedrijfskosten aanzienlijk. Het laadstation en de intelligente laadhub kunnen een batterij in 10 minuten opladen, waardoor continue gebruik met slechts twee batterijen en één lader mogelijk is.

DJI Agras T10 Smart Batterij

 

key::auto.www.t10.section-18446.card-7fb4-picture-alt

 

 

De 9.500 mAh slimme batterij heeft een garantie van 1.000 cycli.
Hij kan onmiddellijk worden opgeladen zonder dat koeling nodig is,
bescherming van de printplaat en weerstand tegen water en corrosie.

DJI Agras T10 Smart Battery Station

key::auto.www.t10.section-18446.card-49ef-picture-alt

Het T10 accustation levert 3.600 watt laadvermogen
en kan een accu in 7 minuten opladen.
Het ondersteunt ook tweekanaals alternerend laden met power matching voor een veiligere werking.

T10 3.0 spreidingssysteem

Snel schakelen en efficiënt strooien
De Agras T10 kan in slechts drie minuten overschakelen op een strooisysteem. Met een capaciteit van 8 kg en een strooibreedte van maximaal 7 meter[4] is een productiviteit van 14 hectare per uur mogelijk. Het systeem maakt ook realtime gewichtscontrole mogelijk en heeft een antikantel sensor, waardoor nauwkeuriger vulwaarschuwingen mogelijk zijn. Dit systeem biedt ook realtime gewichtsbewaking en heeft een anti-rotatiesensor, waardoor nauwkeurigere vulwaarschuwingen mogelijk zijn. De algemene IP67-classificatie van de T10 maakt hem afwasbaar en corrosiebestendig, ideaal voor het sproeien van meststoffen, zaad en voer. In combinatie met digitale landbouwoplossingen kan de Agras T10 variabel spuiten, waardoor minder meststoffen worden gebruikt en de opbrengst toeneemt.

3D-landbouw in de cloud:

Digitale landbouw is hier !!

Met het Smart Agriculture Cloud Platform kunnen gebruikers boomgaard- en landbouwscenario’s in de cloud in kaart brengen om slimme rijpaden te genereren. Dit platform is uitgerust met een AI-herkenningssysteem om velden te patrouilleren, groei te identificeren, ziekten of plagen te monitoren en de landbouwomstandigheden effectief te controleren. De combinatie van dit systeem met de DJI P4 Multispectral stelt gebruikers in staat oplossingen toe te passen op basis van specifieke variabelen tegen een automatisch gegenereerde kaart met voorschriften voor landbouwgrond.

key::auto.www.t10.section-18451.card-0238-picture-alt

sqfd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI AGRAS T10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *