DJI AGRAS T20

Beschrijving

 De Agras T20 heeft een verbeterde totaalstructuur met een modulair ontwerp en ondersteunt het hoogste laadvermogen en de breedste spuitbreedte ooit in een DJI-drone me een t krachtige hardware, een AI-motor en 3D-operatieplanning tilt de T20 de efficiëntie van de operatie naar een heel nieuw niveau. 

 

  • Vloeistoftank van 20 liter 
  • IP67 Ingress Rating 
  • RTK Centimeter-level positionering 
  • DBF Imaging Radar 
  • Wide-Angle FPV Camera 
  • AI -motor 

 

Revolutionaire structuur. Betrouwbare werking. 

 

Het compleet nieuwe modulaire ontwerp van de T20 vereenvoudigt de montage en versnelt het dagelijkse onderhoud. Een IP67-classificatie biedt betrouwbare bescherming van de belangrijkste componenten van de drone. Het lichte, maar toch duurzame casco is gemaakt van koolstofvezelcomposieten en vouw je snel op tot 25% van de oorspronkelijke grootte, waardoor je het gemakkelijker kan vervoeren. Zowel de batterij als de spuittank kunnen gemakkelijk verwisseld worden, met een efficiëntere stroom- en vloeistoftoevoer tot gevolg.  

 

Hoger laadvermogen. Verbeterde efficiëntie. 

 

Ondersteund door zijn uitstekende vliegprestaties, kan de T20-spuittank tot 16 liter dragen en is de spuitbreedte toegenomen tot 6,5 m. Het sproeisysteem heeft 4 afleverpompen en 8 sproeiers met een maximale sproeisnelheid van 4,8 l/min. De T20 kan 24,7 acres (10 hectare) per uur besproeien. Het sproeisysteem heeft ook een compleet nieuwe elektromagnetische stroommeter, die hogere precisie en stabiliteit biedt dan conventionele stroommeters. 

 

Spuittank volume + 60% 

Spuitbreedte + 44% 

Spuitfrequentie + 100% 

Operationele efficiëntie per uur + 67% 

 

Krachtig systeem. Verhoogde veiligheid. 

 

Het volledig nieuwe modulaire antenne-elektronische systeem in de T20 heeft dubbele IMU’s en barometers en heeft een redundantieontwerp voor voortstuwingssignalen om de vliegveiligheid te garanderen. Het GNSS + RTK-systeem met dubbele redundantie ondersteunt positionering op centimeterniveau. Het ondersteunt ook dubbele antennetechnologie die een sterke weerstand biedt tegen magnetische interferentie. 

 

Verbeterde radar. Gemakkelijkere bediening. 

 

Het verbeterde radarsysteem van de T20 kan de werkomgeving overdag of ‘s nachts detecteren, zonder te worden beïnvloed door licht of stof. Het heeft de vliegveiligheid aanzienlijk verbeterd dankzij de mogelijkheid om obstakels van voor en van achter te vermijden en een horizontaal FOV (gezichtsveld) van 100° , het dubbele van dat van eerdere DJI-landbouwdrones. Het detecteert ook de hoek van een helling en past die automatisch aan, zelfs in bergachtig terrein. Dit innovatieve radarsysteem maakt gebruik van Digital Beam Forming (DBF) -technologie, en ondersteunt 3D-puntenwolkweergave, die de omgeving effectief detecteert en obstakels helpt te omzeilen. 

 

Afstandsbediening. Veiligheid met visie. 

 

De T20 ondersteunt OcuSync 2.0 HD-transmissietechnologie die het regelbereik uitbreidt tot 3 km. Het heeft ook een groothoek-FPV-camera en schijnwerpers die de werking van het vliegtuig overdag en ‘s nachts kunnen volgen om de vliegveiligheid te garanderen. 

 

Uitgebreide oplossing. Intelligente bediening. 

 

DJI Agriculture zet zich in voor een efficiëntere en intelligentere workflow van gewasbescherming . Met drones en effectieve tools vereenvoudigt DJI’s landbouwoplossing de activiteiten aanzienlijk, verbetert het de efficiëntie en verhoogt het industriële upgrades. 

 

  1. Phantom 4 RTK

Positionering op centimeterniveau 

Gegevensverzameling met hoge precisie 

Beeldverzameling van 24,7 hectare binnen 25 minuten 

 

  1. DJI Terra

Real-time mapping 

2D/3D-modellering 

AI-operatieplanning 

 

  1. DJI Agriculture Management Platform

Operation Data Management 

Personeelsregeling 

 

  1. Agras T20

Hoge efficiëntie 

24,7 hectare binnen 1 uur 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI AGRAS T20” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *