INSPIRE 2 (zonder gimball camera)

3.399,00

Beschrijving

Het beeldverwerkingssysteem CineCore2.0 is geüpgraded naar CineCore2.1, 

video opnemen tot 6K in CinemaDNG/RAW en 5.2K in Apple ProRes bij gebruik met de Zenmuse X7 camera. 

Het gaat van 0 tot 80km/u in slechts 5 seconden en haalt een maximale snelheid van 94km/u en heeft een maximale daalsnelheid van 9 m/s voor ongehoorde snelheid en behendigheid in een drone van deze omvang.
Een dubbel batterijsysteem verlengt de vliegtijd tot maximaal 27 minuten (met een X4S), terwijl de zelfopwarmingstechnologie het zelfs bij lage temperaturen laat vliegen. 

FlightAutonomy is speciaal voor de Inspire 2 herzien en ontwikkeld en biedt twee richtingen voor het vermijden van obstakels en sensorredundantie. 

Verbeterde intelligentie voegt meerdere intelligente vliegmodi toe, waaronder Spotlight Pro, waardoor zelfs enkele piloten de mogelijkheid hebben om complexe, dramatische opnamen te maken. 

Een geüpgraded videotransmissiesysteem is nu in staat tot dubbele signaalfrequentie en tweekanaals, streaming video vanaf een FPV aan boord camera en de hoofdcamera tegelijkertijd, voor een betere samenwerking tussen piloot en camera-operator. 

 

Professionele beeldkwaliteit 

 

Geïntegreerd in de Inspire 2 is het gloednieuwe CineCore 2.1-beeldverwerkingssysteem, dat video kan opnemen in 6K @ 4.44 Gbps CinemaDNG, 5.2 K @ 2,08 Gbps Apple ProRes en H.265/H.264 @ 100 Mbps . CineCore 2.1 ondersteunt burst-opnamen en legt 10 JPEG + DNG-bursts en continue DNG-bursts vast bij 20 fps (24 MP per opname) wanneer de Zenmuse X7 is gemonteerd. (Momenteel compatibel met de X7, X5S en X4S. Raadpleeg de specificaties voor de ondersteunde videoformaten van elke camera). 

 

Efficiënte workflow 

 

De creatieve workflow van Inspire 2 is volledig geoptimaliseerd en kan nu video opnemen 

in CinemaDNG en Apple ProRes, en andere veelgebruikte formaten voor postproductie bij het maken van films. Ook ondersteund zijn FAT32 / exFAT bestandssystemen, waarmee snel bestanden rechtstreeks vanuit de CINESSD kunnen worden gekopieerd zonder extra software. 

 

Sense and Avoid 

 

Systemen voor voorwaarts en achterwaarts kijken stellen de Inspire 2 in staat obstakels tot 30 meter verderop te detecteren, waardoor een beschermde vlucht tot 54 km/u mogelijk is 

onder een regelbare standhoek van 25°. Naar boven gerichte infraroodsensoren scannen obstakels van 5 meter boven de zeespiegel en bieden bescherming bij het vliegen in besloten ruimtes. 

Obstakel-detectiesystemen zijn actief tijdens normale vlucht, RTH en alle intelligente vluchtmodi. Deze sensoren zijn kerncomponenten van het DJI FlightAutonomy systeem. 

 

 

Spotlight Pro 

 

Spotlight Pro is een krachtige volgmodus waarmee zelfs individuele piloten complexe, dramatische beelden kunnen vastleggen. Het maakt gebruik van geavanceerde visuele tracking-algoritmen om tijdens de vlucht op een onderwerp te vergrendelen, ongeacht de richting waarin de Inspire 2 vliegt, voor het maken van opnamen waarvoor ooit een speciale cameraman nodig was geweest. Als de gimbal bijna zijn rotatielimieten bereikt, zal de Inspire 2 zelf in dezelfde richting draaien zonder de vluchtcontrole te beïnvloeden of de opname te maken om de gimbal beweging vrij te maken. 

 

Het heeft twee opnamemodi, Quick Mode en Composition Mode. Selecteer in de snelle modus een object om te beginnen met volgen. Selecteer in de compositiemodus het onderwerp en de volgpositie. 

Wanneer het onderwerp de vooraf ingestelde volgpositie binnengaat, drukt u op de snelkoppeling om te beginnen met volgen. De gimbal kan tijdens het fotograferen worden verplaatst voor compositie-aanpassingen. Spotlight Pro is beschikbaar in Intelligent Flight Modes TapFlyWaypoint en Point of Interest. 

 

Smart Return To Home

Met systemen voor vooruit en omlaag kijken kan de Inspire 2 tijdens het vliegen een realtime kaart van zijn vliegroute maken. Als het signaal van het videotransmissiesysteem wegvalt en Smart Return to Home is ingeschakeld, kan het via de oorspronkelijke route naar huis vliegen en in een rechte lijn veranderen wanneer het een signaal terugkrijgt. Bij zijn terugkeer zal hij de primaire camera gebruiken om obstakels tot 200 meter voor hem te identificeren, zodat hij een veilige route naar huis kan plannen. Het kan ook sneller opnieuw verbinding maken nadat de verbinding is verbroken. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “INSPIRE 2 (zonder gimball camera)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *