phantom 4 Multispectral

5.999,00

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

De Phantom 4 Multispectral consolideert het proces van het vastleggen van gegevens die inzicht geven in gewasgezondheid en vegetatiebeheer. DJI heeft dit platform gecreëerd met dezelfde krachtige prestatienormen waar DJI bekend om staat, inclusief een maximale vliegtijd van 27 minuten en een zendbereik tot 7 km met het OcuSync-systeem. 

 

Zie onder de oppervlakte
 

Het verzamelen van teelt informatie is nu eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren met een ingebouwd gestabiliseerd beeldvormingssysteem dat direct uit de doos uitgebreide datasets verzamelt. Toegang tot informatie verzameld door 1 RGB-camera en een multispectrale camera met 5 camera’s voor Blue, Green Red, Red Edge en Near Infrared bands – allemaal 2 Megapixel met globale sluiter, op een 3-assige gestabiliseerde gimbal. 

 

Geïntegreerde spectrale zonlichtsensor voor nauwkeurige resultaten 

 

Een geïntegreerde spectrale zonlichtsensor bovenop de drone vangt zonnestraling op, wat de nauwkeurigheid en consistentie van gegevensverzameling op verschillende tijdstippen van de dag maximaliseert. In combinatie met nabewerkte gegevens helpt deze informatie om de meest nauwkeurige NDVI-resultaten te produceren. 

 

Betekenisvolle gegevens ter beschikking 

 

Bekijk zowel RGB- als NDVI-feeds.

Alleen luchtfoto’s hebben is niet genoeg voor ag-professionals die meer willen weten. Schakel tussen een voorlopige Normalised Difference Vegetation Index (NDVI) analyse en de live RGB-feed om onmiddellijk te visualiseren waar aandacht nodig is, zodat snel gerichte behandelbeslissingen kunnen worden genomen. 

 

Precisie op centimeter niveau 

 

Krijg realtime, nauwkeurige positioneringsgegevens op beelden die zijn vastgelegd door alle zes camera’s met DJI’s TimeSync-systeem, voor nauwkeurige metingen op centimeter niveau. Het TimeSync-systeem aligneert voortdurend de vluchtcontroller, RGB- en NB-camera’s en RTK-module uit, waarbij de positiegegevens in het midden van de CMOS worden bevestigd en ervoor wordt gezorgd dat elke foto de meest nauwkeurige metadata gebruikt. Alle camera’s ondergaan een rigoureus kalibratieproces waarbij lensvervormingen worden gemeten. De verzamelde vervormingsparameters worden opgeslagen in de metadata van elke afbeelding, zodat de nabewerkingssoftware zich voor elke gebruiker uniek kan aanpassen. 

 

D-RTK 2 Mobile Station en NTRIP-compatibiliteit 

 

Verbeter de nauwkeurigheid van RTK-positionering zonder internetverbinding door de Phantom 4 Multispectral aan te sluiten op het D-RTK 2 High Precision GNSS Mobile Station en NTRIP (netwerktransport van RTCM via internetprotocol) of sla de satellietobservatiegegevens op die moeten worden gebruikt voor PPK. 

Het begin van intelligente landbouwmissies 

 

Plan uw vluchten
Plan vluchten, voer geautomatiseerde missies uit en beheer vluchtgegevens met GS PRODJI’s toonaangevende iOS-app voor vluchtplanning. 

 

Data analyseren
Krijg gemakkelijk toegang tot en verwerk gegevens door plant specifieke statistieken en parameters toe te passen om de gewenste resultaten op het gebied van plantgezondheid te verkrijgen. 

 

Leg gegevens vast
Verzamel multispectrale afbeeldingen efficiënt over een groot gebied met behulp van de Phantom 4 Multispectral en krijg een overzicht van probleemgebieden. 

 

Handelen op basis van gegevens
Implementeer gerichte behandelingen op gebieden die aandacht nodig hebben op basis van nauwkeurige dronegegevens. 

 

Gedurende alle seizoenen kunnen multispectrale beelden nuttig zijn voor professionelen door informatie te verstrekken die onzichtbaar is voor het menselijk oog over het spectrum. Door toegang te hebben tot deze gegevens en de vervolgens verkregen Vegetation Index-gegevens zoals NDRE en NDVI, kunnen bijvoorbeeld landbouwers tijdige, geïnformeerde beslissingen nemen over gewasbehandeling, kosten verlagen, middelen besparen en opbrengsten maximaliseren. 

 

Routine-inspecties en onderhoud kunnen slimmer en efficiënter worden gemaakt met behulp van de Phantom 4 Multispectra. Door gebruik te maken van de multispectrale inzichten, kan men de gezondheid van bossen bewaken, biomassa meten, kustlijnen in kaart brengen of oevervegetatie beheren terwijl een habitat of ecosystemen worden beschermd, en nog veel meer. 

Extra informatie

Landbouwtoepassingen

landbouwmetingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “phantom 4 Multispectral” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…