Professioneel beeldmateriaal dankzij drones voor degelijke analyse van sporters

Interesse in degelijke opnames van uw sportploeg of sterspelers? Bel MEL-drone!

Contacteer ons

Technologie en sport, een topcombinatie!

Met camera's langs de zijlijnen van het speelveld of parcours en andere slimme technologische toepassingen zoals drones, kan er steeds meer nuttige informatie worden vastgelegd. 

MEL-drone in Hannuit biedt professioneel beeldmateriaal dat zich perfect leent voor nauwkeurige analyse van een training, sportevenement of wedstrijd en alle voetballers, atleten of sporters, die eraan deelnemen. 

De drones kunnen zowel binnen als buiten ingezet worden en leveren opnames, die ideaal zijn om prestaties te analyseren. U kunt met luchtopnames natuurlijk ook uw sportevenement optimaal in beeld brengen.

+32 475 50 38 51

Degelijke verzameling van gegevens en beeldmateriaal met drones

In de sport wordt er steeds meer aan analyse gedaan via beeldmateriaal. Overal worden camera's en sensoren ingeschakeld om spierbewegingen, snelheid en biomedische data op te slaan voor verwerking. 

MEL-drone levert drones waarmee u de gegevens van één speler of een team kunt opnemen voor analyse. Zo kunt u prestaties meten en vergelijken, patronen herkennen, de interactie tussen spelers bestuderen of de tactiek en zwakke plekken van een tegenstander ontdekken. 

Een win-winsituatie dus!

Wilt u uw spelers, sporters, elftal of ploeg verder brengen?

Neem dan contact op met MEL-drone voor analyse via beeldopnames!

Contacteer ons