MELDRONE COMMV IS VERHEUGD OM OFFICIEEL DE KOMST VAN DE ARES EN ATLAS DRONES IN ZIJN GAMMA AAN TE KONDIGEN.

Ontwikkel uw zelfstandige activiteit door het uitvoeren van al deze nieuwe sproeimissies per drone, die in volle ontwikkeling zijn…. en dit is nog maar het begin!

1


ONDERHOUD VAN GEBOUWEN


– Mos verwijderen van daken


– Gevels reinigen


– Gevelreiniging van magazijnen en grootwarenhuizen


– Schoonmaken van historische monumenten


– Reinigen van zonnepanelen, beglazing, enz.


– Hogedrukreiniging (110 bar) met ATLAS)


2LANDBOUW BEHANDELINGEN EN INSECTENBESTRIJDING


– Aziatische horzels, wespen


Processierupsen


– Sterilisatie van vogelnesten,


afschrikken


– Boombehandeling


– Trichogramma sproeien


-serre witten

De schoonmaakdiensten en -missies zijn talrijk en onbeperkt!

De krachtigste drone zou nutteloos zijn als de schoonmaakproducten niet zo effectief waren!

Een drone gebruiken om mos van een dak te verwijderen heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele methodes waarbij een ladder of steiger wordt gebruikt.

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Veiligheid


Als je een drone gebruikt om mos van een dak te verwijderen, hoef je geen ladders of steigers te gebruiken, waardoor het risico op vallen en letsel aanzienlijk afneemt.

Ecologisch


ARES/ATLAS verdeelt alleen waar het nuttig is. Minder producten, betere distributie, respect voor het milieu.

Efficiëntie


Drones kunnen snel en efficiënt grote gebieden bestrijken, waardoor er sneller kan worden schoongemaakt dan met traditionele methoden.

Kosten


Onze drones worden tegen een redelijke prijs op de markt gebracht, zodat zoveel mogelijk mensen toegang krijgen tot deze technologie vanuit de lucht en een innovatief nieuw bedrijf kunnen starten.

Bereikbaarheid

Drones kunnen gemakkelijk gebieden bereiken die moeilijk toegankelijk zijn, zoals schuine daken en zeer grote hoogten (tot 50 m!), waardoor het eenvoudiger wordt om deze gebieden schoon te maken en te onderhouden.

Uiteindelijk biedt het gebruik van een drone om een gebouw schoon te maken een veiligere, effectievere en voordeligere oplossing dan “traditionele” methoden (steigers, ladders, gondels, enz.).

ALLES WAT U MOET WETEN OVER ARES/ATLAS DRONES

Deze sproeidrones zijn FR S1+S2+S3+CAPTIVE APPROVED, dus ze kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen (op het platteland, in de bebouwde kom, mensen verzamelen, uit het zicht vliegen tot 1000m horizontaal, landbouwmissies, trichogrammen, enz.)

De voordelen van het gebruik van deze drones

Uiteindelijk biedt het gebruik van een drone om een gebouw schoon te maken een veiligere, effectievere en voordeligere oplossing dan “traditionele” methoden (steigers, ladders, gondels, enz.).


2 unieke drones, die kunnen reageren op alle omstandigheden op het gebied van de behandeling van gebouwen en ongediertebestrijding.

2 drones tegen een redelijke prijs voor een snelle rentabiliteit!

Snel: meerdere missies kunnen op één dag worden uitgevoerd

Praktisch: geen noodzaak om een ladder of een zwaar telescopisch gieksysteem met hoogtebeperkingen te gebruiken

Veilig: Geen direct contact met de gebruikte insecten of producten, geen gevaarlijk werk meer vanaf een ladder of steiger

Effectief: De drone komt zo dicht mogelijk bij het doel en de gekozen verspreidingsmethode is uiterst nauwkeurig en effectief.

– Milieuvriendelijk: ARES/ATLAS sproeit alleen waar het nodig is. Minder producten, meer respect voor het milieu en een betere verdeling.

Economisch winstgevend, deze drones worden aangeboden tegen redelijke prijzen om een snelle winstgevendheid te garanderen!


ARES en ATLAS drones worden “TURN-KEY” geleverd met alle accessoires die je nodig hebt om je missies uit te voeren, allemaal tegen ongekende prijzen. Nu is het veel betaalbaarder om dronetechnologie van topklasse te kopen!


Technologie en uitrusting

De drones zijn gebouwd rond een volledig koolstof chassis. De ARES drone is een quadricopter (4 motoren) en de ATLAS heeft 8 motoren. Dit zijn de 2 krachtigste UAV’s goedgekeurd in Frankrijk. Dankzij hun eenvoudige maar innovatieve ontwerp combineren ze lichtheid, precisie en wendbaarheid.

De kleine afmetingen van de drones (70 cm) en hun lichte gewicht (4 kg) maken ze efficiënt, wendbaar en veilig.

Deze eigenschappen zijn uniek voor drones, waardoor ze zo dicht mogelijk bij het te behandelen gebied kunnen komen. Deze beslissing om geen grote, zware drones aan te bieden is de sleutel tot het succes van ons assortiment.

Voor ons is het essentieel om een machine te hebben van een redelijk formaat en gewicht om te kunnen werken in een ‘vijandige’ omgeving, d.w.z. permanent dicht bij obstakels (daken, muren, antennes, bomen, hoogspanningskabels, enz.).


HARDWARE STANDAARD MEEGELEVERD MET ELKE DRONE

Upgradebare vluchtcontroller van de nieuwste generatie

Radiobesturing met geïntegreerd HD-videoscherm

High-definition bestuurbare camera

Parachute voor noodgevallen

Motoruitschakelsysteem via onafhankelijke radiobesturing voor vluchten buiten zicht tot 1000 m horizontaal (optie S2)

LIDO 6200 4s 60C batterij

Waarschuwingssysteem voor lege batterij

Elektronisch identificatielichtbaken op afstand

Programmeerbare batterijlader

Batterijtester

Draagtas + accessoires 25m lagedrukslang 25m hogedrukslang

Doos met koperen sproeiers

Vaste spuitpistool

Vaste hogedrukspuitpistool

Afschakelsnijsysteem voor sproeislang via afstandsbediening

OPTIONELE UITRUSTING DIE GEWOONLIJK BIJ ELKE DRONE WORDT GELEVERD


15-bar lagedrukpompset

zure producten

Radiogestuurde pomp

LIJST MET OPTIONELE WAPENS


(Kan op elk moment worden toegevoegd, ook tijdens de training/levering van de drone)

TRICHOGRAMMA

TANK AAN BOORD

KOGELLANCEERDER KIT

OPTIE POEDERDRAAGRAKET

BESTUURBARE SPUITERARM KIT

12V SPROEIER MET 40L TANK T

GROTE SPUIT

AUDIOSYSTEEM

EXTRA ACCU

DUO ACCULADER

PROPELLERBESCHERMERS X4

Met alle meegeleverde apparatuur kun je meteen beginnen met je missies. Optionele wapensystemen kunnen op de ARES en ATLAS drones worden geklikt om je diensten en dus je omzet uit te breiden.

De verschillende sproeisystemen… en andere diensten!

Spuiten onder lage druk

Zwenkbaar lagedrukspuiten

Horizontaal lagedruk spuiten

Lage druk spuiten op zijtakken

Lagedrukspuiten op lange afstand

Lagedrukspuiten met zwenkbare spuitbomen

Lagedrukspuiten met koperen spuitkop

Lagedrukspuiten met hogedruksproeier

Lagedrukspuiten op gevelbekleding met een zwenkbare spuitboom met sproeiers


Spuiten onder hoge druk

Spuiten onder hoge druk met verstelbare spuitboom

Afschakelsysteem voor sproeislang

Geluidsalarmsysteem

Automatisch trichogramma-vrijlatingssysteem

Aziatische hoornaar lanceerinrichting

Loslaten voor entertainment (snoepjes, bloemblaadjes, enz.)

Dat maakt het verschil met andere modellen, die vaak duurder zijn…

AUTONOMIE – MISSIETIJD

Autonomie is een constant onderwerp van discussie. Moeten we een drone hebben die lang in de lucht kan blijven, maar met zware batterijen die de wendbaarheid van de drone beperken, of juist het tegenovergestelde?

Voor ons, die bovenal piloten van vliegende machines zijn (meer dan ingenieurs ;)) weten we hoe moeilijk het soms kan zijn om op opruimmissies te werken! Daarom hebben we ingezet op WENDBAARHEID, en om dat te doen passen we het basisprincipe toe van alles wat vliegt, namelijk “gewicht, gewicht en gewicht” … Hoe zwaarder het is, hoe meer energie je nodig hebt en dus hoe groter de accu’s … Hoe groter de accu’s, hoe steviger en dus zwaarder het chassis van de drone moet zijn … en hoe zwaarder de hele drone is, hoe groter (en dus zwaarder …) de motoren die je nodig hebt … Kortom, je snapt het idee 🙂


De fabrikant: Onze bias is duidelijk: Maak een ‘kleine’ drone (in de wereld van professionele drones) die wendbaar, licht, betrouwbaar, makkelijk te onderhouden en te repareren is én redelijk geprijsd!

Hier zijn de ronde cijfers, oprecht en waar, want over dit precieze onderwerp zijn de meeste fabrikanten, inclusief de grootste, vaak erg optimistisch.

1 LIPO 6500Mha batterij 8/10minuten

2 LIPO 6500Mha accu’s 12/15minuten

1 LI-ION 18000Mha batterij 20/25minuten


De cijfers zijn afgerond om het eenvoudig te houden. De tests werden uitgevoerd met nieuwe accu’s (niet ingereden). De vlucht werd gestopt met een batterij % van 20%. Het is BELANGRIJK om op te merken dat we, gezien het aantal missies dat u zult uitvoeren, besloten hebben onze klanten toe te staan een groot aantal accu’s te kopen en ze daarom tegen een veel lagere prijs te verkopen .

Een op maat gemaakte batterij van ons, van uitstekende kwaliteit (6500Mha, 50c ontlading) wordt verkocht voor €95 exclusief BTW!

Voor de aanschaf van dit type drone is een training nodig, die wordt voorgeschreven door de fabrikant, en Meldrone verzorgt deze training en een volledige after-sales service, zodat je meteen met je drone aan de slag kunt.


ARES DRONE

Lage druk

Quadricopter

Ontdek

OPLEIDING

Training is minstens zo belangrijk voor ons als de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze drones!

Het is voor ons ondenkbaar om een 4K-drone af te leveren in een “vijandige omgeving”, d.w.z. in nauw en permanent contact met obstakels (daken, muren, bomen, enz.), zonder een serieuze en uitgebreide training te hebben gevolgd!

Daarom leveren we nooit een ARES/ATLAS-drone zonder training, of je nu een piloot op afstand bent of niet. Het is onze verantwoordelijkheid voor jou, je eigen veiligheid en die van anderen.


KLASSIEKE” TRAINING VOOR DRONEPILOTEN – PRAKTISCH, THEORETISCH EN ADMINISTRATIEF

Het vliegen met een drone vereist de naleving van een aantal administratieve regels die door de DGLV zijn vastgelegd. Elke missie met een drone vereist administratieve procedures en een aantal veiligheidsregels die nauwgezet moeten worden nageleefd.

Je moet slagen voor een theorietoets (gebaseerd op het principe van de verkeersregels) en een praktijkopleiding volgen in een centrum dat geregistreerd is bij de DGLV).


Neem contact met ons op als je meer informatie over dit onderwerp nodig hebt.

Dankzij MELDRONE kun je ook profiteren van aanzienlijke kortingen als je een cursus volgt bij een erkende drone-school. (door MELDRONE aangewezen school)

Na afloop van de training krijg je dezelfde documenten als bij een professionele opleiding tot dronepiloot voor filmen vanuit de lucht. Je bent dan ook in staat om legaal te filmen met je eigen of een ander toestel.

Meldrone traint je vervolgens zodat je de technische aspecten van de drone, de werking en het onderhoud ervan en natuurlijk de praktische aspecten van het vliegen begrijpt. De opleiding stelt je in staat om een professionele activiteit uit te oefenen, of het nu gaat om ARES-dronemissies of om meer traditionele missies (filmen, observatie vanuit de lucht, enz.).


ALS JE AL EEN PROFESSIONELE DRONEPILOOT BENT ?

klassikale opleiding ARES/ATLAS SPECIALISATIE (Bouwwerkzaamheden – Insectenbestrijding)

– Drone-piloten in reële omstandigheden

– Technische uitleg over de werking van de drone

– Uitleg over onderhoud van de drone

-Uitleg over kleinschalige dienst na verkoop

MAAR OOK

– Uitleg en praktische module over insecten- en ongediertebestrijdingsproducten

– Module over het gebruik van batterijen

– Module over het commerciële aspect van het insecten- en mosbestrijdingsbedrijf, inclusief het vinden van klanten

– Module over het onderhoud van drones

DIENST NA VERKOOP BELGIE : MELDRONE

De dienst na verkoop is georganiseerd om beter te voldoen aan de behoeften van elke gebruiker. We reageren zeer snel en kunnen binnen een dag reageren.

Onze nauwe relatie met onze gebruikers en het reactievermogen van onze dienst na verkoop zijn sleutelfactoren in het succes van ons bedrijf.