DJI FlyCart 30

De DJI Flycart 30

De DJI FlyCart 30 is het begin van een nieuw tijdperk in luchttransport en heeft diverse functionaliteiten, waaronder een groot laadvermogen en uitgebreid bereik.

Hij is inzetbaar met zowel een laadbak als een winchsysteem en is hierdoor inzetbaar voor verschillende transportscenario’s,

Beschrijving

DJI FlyCart 30 is er om goederen te leveren. De DJI FlyCart 30 is een langeafstandsleverancier met krachtige signalen en intelligentie. Hij ondersteunt de Vracht – modus en Winch – modus en overstijgt de traditionele logistieke grenzen om een veilige, economische en efficiënte luchttransportoplossing te bieden.

Zware ladingen, lange afstanden

30 kg maximale lading
28 km Vluchtafstand zonder lading
16 km Vliegafstand met volledige lading
20 m/s Maximale snelheid
De eerste drie indicatoren zijn gemeten in dubbele batterijmodus

Gebouwd voor extremen

6.000 m maximale vlieghoogte
-20° tot 45° C (-4° tot 113° F) Bedrijfstemperatuur
12 m/s Max windsnelheid Weerstand

Sterk signaal

20 km videotransmissie met O3
4G Verbeterde Videotransmissie

Dubbele bedieningsmodus
Hoge resolutie FPV Gimbal Camera

Geavanceerde veiligheid en intelligentie

IP55 Bescherming en Corrosiebestendigheid
Radars, binoculair zicht, intelligente obstakeldetectie
Dubbele batterijen en parachute

Handige configuraties

Opvouwbaar
70 L EPP Koffer
Winchsysteem

Volledig automatische bediening

DJI piloot 2
DJI LeveringsHub
Gezondheidsbeheersysteem

Zenden wat nodig is, waar het nodig is
Zware laadcapaciteit en lange vliegafstand overwinnen logistieke beperkingen voor levering van de volgende generatie.

 

30 kg
Max. laadvermogen (dubbele batterijen)

40 kg
Max. laadvermogen (enkele batterij)[1]

28 km
Max. vliegafstand zonder lading (dubbele batterijen)

16 km
Max. vliegafstand met volledige lading (dubbele batterijen)

20 m/s
Maximale vliegsnelheid (met koolstofvezel propellers)

15 m/s Kruissnelheid

 

Prestaties onder alle weersomstandigheden

Bestand tegen 24-uurs gebruik op extreme hoogtes en weersomstandigheden.

Maximale vlieghoogte 6,000 m

Bedrijfstemperatuur -20° tot 45° C

Beschermingsklasse IP55

Weerstand tegen maximale windsnelheid 12 m/s

Lever met veiligheid en betrouwbaarheid

Verzekerde veiligheid van opstijgen tot landen.

Obstakel detectie

De Flycart 30 is  aan de voor en achterzijde uitegrust met een Phased Array Radarsysteem , waarmee obstakels en hoogtes in beide richtingen gedecteerd kunnen worden tot 200 meter.

Veiligheid boven alles

Van opstijgen tot landen, de veiligheid is gedurende het hele proces gewaarborgd. Zo beschikt de Flycart 30 over een een parachute systeem die zichzelf activeert in een noodsituatie. Verder kan de Ingebouwde ADS-B-signaalontvanger de piloot tijdig waarschuwen voor naderende bemande vliegtuigen en kunnen er alternatieve landingslocaties worden ingesteld. Daarbij beschikt de drone over meerdere veiligheidsprocedures zoals geluids- en lichtmeldingen, een vertraagde propellerstart van 6 seconden. Ook kan de Flycart 30 worden gebruikt met de RTK-module om zeer nauwkeurige positionering op centimeterniveau te bereiken. waardoor het opstijgen en landen veiliger wordt.

Twee Laadmogelijkheden

De Flycart kan worden gebruikt met de standaard geleverde EPP-laadbak die eenvoudig te openen, sluiten en te demonteren is, waardoor vracht snel geladen en gelost kan worden. Daarbij heeft de flycart 30 een ingebouwde gewichts- en zwaartepuntdetectiesysteem om zo op een veilige manier de lading van de vracht te vervoeren.

Ook is het mogelijk om een winchsyteem te monteren onder de Flycart 30. Waardoor het mogelijk is om vracht onder de drone te hangen. Het liersysteem ondersteund zowel handmatige als automatisch besturingsmethodes. Hierdoor wordt de lading automatisch vrijgegeven nadat deze de grond raakt waardoor het niet nodig is om de lading handmatig lost te maken. Daarbij kan de Flycart 30 tijdens de vlucht zijn houding automatisch aanpassen waardoor vrachtschommelingen voorkomen worden.

RC Plus

De Flycart 30 is te besturen met de DJI RC PLUS en  is uitegerust met een 7 inch scherm met een hoge helderheid en ondersteunt dual control waardoor piloten op twee verschillende plaatsen met één druk op de knop de besturing aan elkaar over kunnen geven. Verder is de DJI RC Plus IP54 beschermt en daarmee water en stofdicht en te gebruiken bij temperaturen van -20° tot 50°. Verder maakt de RC Plus gebruik van de DJI Pilot 2 app, met diverse functies, zoals stabiliseren van de drone, Realtime Terrein visual en AR-projectiehulp.

DJI Deliveryhub

De Flycart 30 is te gebruiken met de DJI Deliveryhub applicatie die 2.5D kaarten ondersteunent en het mogelijk maakt om vluchten te maken en te plannen. Daarbij is de status van elke drone te zien in de applicatie om zo de veiligheid te waarborgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI FlyCart 30” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *