DJI ZENMUSE L2

14.280,00

De Zenmuse L2 is uitgerust met een hoogwaardige lidar-sensor, een zelfontwikkeld IMU-systeem met een hoge nauwkeurigheid en een 4/3 CMOS RGB-mappingcamera.

Beschrijving

De Zenmuse L2 is uitgerust met een hoogwaardige lidar-sensor, een zelfontwikkeld IMU-systeem met een hoge nauwkeurigheid en een 4/3 CMOS RGB-mappingcamera. Deze geavanceerde technologie voorziet DJI-vluchtplatforms van extreem nauwkeurige, efficiënte en betrouwbare gegevens. Deze gegevens kunnen worden toegepast in verschillende situaties, zoals het in kaart brengen van elektriciteitsleidingen, bosbeheer en landmetingen.

Hoge Nauwkeurigheid op Hoog Niveau

Door GNSS te combineren met een zeer nauwkeurige zelfontwikkelde IMU, bereikt deze oplossing een verticale nauwkeurigheid van 4 cm en een horizontale nauwkeurigheid van 5 cm.

Uitzonderlijke Efficiëntie

De L2 is direct klaar voor gebruik zodra het wordt ingeschakeld en kan zowel geospatiale als RGB-gegevens verzamelen in een gebied van 2,5 km² tijdens één vlucht.

Intuïtieve Bediening

In combinatie met de Matrice 350 RTK en DJI Terra biedt de L2 een kant-en-klare oplossing die eenvoudig te gebruiken is.

Lidar sensor

De L2 heeft 30% meer detectiebereik dan zijn voorganger en detecteert bij 250 meter 10% reflectiviteit en 100 klx, en bij 450 meter bij 50% reflectiviteit en 0 klx. De gebruikelijke operationele hoogte reikt nu tot 120 meter, wat de efficiëntie aanzienlijk verbetert.

Kleinere Laserpoints en een dichtere puntenwolken

De L2 detecteert niet alleen kleinere objecten met meer details, maar kan ook door dichtere vegetatie doordringen, wat resulteert in meer nauwkeurige digitale hoogtemodellen (DEM).

Supports 5 Returns

In dichtbegroeide gebieden kan de L2 meer grondpunten onder de bladeren vastleggen.

Effective Point Cloud Rate

In zowel de enkele als meervoudige terugkeermodi kan de L2 een maximale emissiesnelheid van 240.000 punten per seconde bereiken, waardoor er meer puntwolkgegevens binnen een bepaald tijdsbestek kunnen worden verkregen.

Two Scanning Modes

De L2 ondersteunt twee scanmodi, wat meer flexibiliteit biedt voor gebruikers op basis van hun eisen. In de herhaalde scanmodus kan de L2’s LiDAR meer uniforme en nauwkeurige puntwolken bereiken. In de niet-herhaalde scanmodus biedt de L2 een diepere penetratie voor meer structurele informatie, waardoor het geschikt is voor inspectie van hoogspanningsleidingen, bosbouwonderzoeken en andere scenario’s.

Frame-based Design

Het frame-gebaseerde ontwerp resulteert in een effectieve puntwolk tot wel 100%. In combinatie met een drie-assige gimbal biedt dit meer mogelijkheden voor landmeetkundige scenario’s.

High-Accuracy IMU System

Het zelfontwikkelde IMU-systeem met een hoge nauwkeurigheid en combinatie met het RTK-positioneringssysteem, geeft de L2 toegang tot zeer nauwkeurige positie-, snelheidsinformatie. Bovendien verbetert de verbeterde het IMU-systeem de operationele betrouwbaarheid en precisie van de L2.

No IMU Warm-up

De prestaties van het IMU-systeem zijn aanzienlijk verbeterd, waardoor deze direct klaar is voor gebruik, zodra het wordt ingeschakeld. Bovendien is de bijbehorende drone direct gereed om taken te starten zodra het RTK-systeem in de FIX-status is, wat zorgt voor een geoptimaliseerde ervaring.

RGB Mapping Camera

De L2 heeft een 4/3 CMOS sensor met een mechanische sluiter, De pixelformaat is vergroot naar 3,3 μm, en het aantal effectieve pixels is nu 20 MP, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de algehele beeldkwaliteit en een meer gedetailleerde puntenwolk. Wanneer het verzamelen van puntenwolken niet nodig is, kan de RGB-camera nog steeds foto’s en video’s maken, of afbeeldingen verzamelen.

In de doos

  • 1 x Zenmuse L2
  • 1 x microSD Card
  • 1 x Lens Cap
  • 1 x Storage Case
  • 1 x Lens Cleaning Cloth

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI ZENMUSE L2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *