DJI Inspire 3

14.999,00

Beschrijving

DJI Inspire 3

Reserveer hem nu via info@meldrone.be of 0475.5038.51

Op het hoogtepunt van de luchtcinematografie biedt de DJI Inspire 3 ongekende efficiëntie en creativiteit. Deze all-in-one 8K cameradrone stelt professionele filmmakers in staat om het potentieel van elke opname te maximaliseren en het ongeziene te beheersen.

Inspire 3 is een professionele cameradrone met een vloeiend nieuw ontwerp dat volledig rekening houdt met aerodynamica om de luchtweerstand te verminderen.

De maximale duiksnelheid is verhoogd van de 9 m/s van Inspire 2 naar 10 m/s, terwijl de verticale stijg-/ daalsnelheid is toegenomen van 6 m/s en 4 m/s tot 8 m/s.

Krachtige wendbaarheid levert responsieve, nauwkeurige controle en een langere vliegtijd van maximaal 28 minuten.

De FPV camera, sensoren, positioneringsantennes, en opslagkaart slot zijn allemaal naadloos geïntegreerd in het airframe voor een minimalistisch uiterlijk en moderne industriële esthetiek.

De klassieke transformeerbare configuratie van de Inspire-serie wordt overgenomen, Inspire 3 maakt gebruik van een geheel nieuw ontwerp dat 360 ° Pan en Tilt Boost ondersteuntstructuren. Wanneer het landingsgestel is neergelaten, ondersteunt de gimbal obstakelvrije 80° upward-angle opnames, waardoor cinematografen opvallende innovatieve opnamen kunnen maken.

RTK-positionering op centimeter-niveau

Inspire 3 integreert zeer nauwkeurige RTK-positioneringstechnologie die wordt gebruikt in industrieën zoals architectuur en landmeetkunde voor een centimeter nauwkeurigheid. Vergeleken met traditionele plaatsbepaling op meterniveau, ondersteund door Global Navigation Satellite Systems (GNSS), maakt RTK niet alleen het vliegen stabieler, maar maakt het ook de vluchtrouteplanning nauwkeuriger waardoor de creatieve efficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd.
RTK-antennes zijn ingebouwd in het airframe met een nieuw gestapeld keramisch ontwerp, waarmee drie soorten GNSS (GPS, BeiDou en Galileo) en levert dubbele frequentie plaatsbepaling tot op de centimeter nauwkeurig.
niveau. Door het activeren van een RTK-netwerk [5] of het opzetten van een D-RTK 2 Mobile kunnen gebruikers zeer nauwkeurige plaatsbepaling bereiken zonder zonder montage van extra modules.

Dubbele antenne oriëntatie

Zowel de voor- als de achterkant van de Inspire 3 hebben een ingebouwde gestapelde keramische antenne, die krachtige anti-magnetische-interferentie vermogen om verdere verbetering van de nauwkeurigheid en veiligheid van de vlucht.

Waypoint Pro

Speciaal ontworpen voor luchtfotografie, Waypoint Pro maakt het mogelijk vluchtroute- en shotplanning met een groot aantal aangepaste instellingen.
Met de nieuwe Repeatable Routes en 3D Dolly modi kan een innovatieve geautomatiseerde opname-ervaring gemakkelijk worden bereikt. Bovendien zorgt RTK op centimeter niveau voor een nauwkeurigere luchtrouteplanning en uitvoering. Of je nu alleen fotografeert of met een professionele crew, gebruik Waypoint Pro om zelfs zeer complexe scènes onder de knie te krijgen.

Herhaalbare routes

Met Repeatable Routes vliegt het vliegtuig automatisch op dezelfde route en behoudt alle vooraf ingestelde parameters, zoals hoogte, snelheid, gimbal en camera-instellingen. Door dezelfde vluchtmissie te herhalen kunnen
cinematografen om moeiteloos moeilijke one-takes uit te voeren, of om te vliegen op verschillende tijdstippen op dezelfde plaats om eenvoudig timelapses van lange duur te maken die overgangen vastleggen zoals van dag naar nacht of van seizoen naar seizoen.

Ultrawide lichtgevoelige FPV-camera

Inspire 3 is uitgerust met een nieuwe 1/1.8-inch sensor FPV camera met een 3μm pixel grootte, een ultra-brede DFOV van 161 °, en de mogelijkheid om te verzenden live feeds tot 1080p/60fps. Vergeleken met zijn voorganger is de DFOV ongeveer verdubbeld. Deze FPV camera levert meer indrukwekkende licht-sensing vermogen, waardoor piloten hun omgeving kunnen observeren levendig en duidelijk, zelfs ‘s nachts, en zorgen voor een groter niveau van vlucht veiligheid.

Full-Frame 8K-beeldsysteem

DJI’s lichtste full-frame drie-assige gimbal camera ooit, de X9-8K Air, is op maat gemaakt voor de Inspire 3 om dronecinematografie naar een hoger niveau te tillen.
Het beschikt over DJI’s nieuwste beeldverwerkingssysteem, CineCore 3.0, met ondersteuning van interne opname van maximaal 8K/25fps CinemaDNG-video evenals 8K/75fps [10] Apple ProRes RAW video, [9] die voldoet aan de behoeften van topklasse film- en televisieproducties.

DL-vatting Lenzen

De X9-8K Air, die DJI’s eigen DL-vatting overneemt, is compatibel met een extra 18 mm F2.8 full-frame ultra-groothoeklens en een nieuwe telelens (wordt later uitgebracht)bovenop de vorige full-frame lenzen van DL 24/35/50 mm F2.8. Alle vijf de lenzen zijn op maat gemaakt voor luchtopnames. De behuizingen zijn gemaakt van lichtgewicht monocoque koolstofvezel, zodat de lichtste lens slechts 178 g weegt, wat voldoet aan Inspire 3’s vereiste voor ultra hoge wendbaarheid.

DJI RC Plus

De Inspire 3 wordt geleverd met een afstandsbediening van professioneel niveau, de DJI RC Plus, die een ingebouwde 7-inch 1.200-nit high-bright scherm te bieden een buitengewone outdoor monitoring ervaring. Het beschikt ook over een HDMI-uitgang, samen met verschillende knoppen en draaiknoppen op de voorkant, achterkant en bovenkant die een snelle en intuïtieve bediening mogelijk maken.
Knopfuncties kunnen ook worden aangepast aan gebruikers gewoonten en leveren een meer soepele bedieningservaring.

De ingebouwde batterij van RC Plus biedt een werktijd van ongeveer 3,3 uur, en verlengt tot 6 uur met een externe WB37 batterij. Het ondersteunt ook hot-swapping van de batterij om de creatieve efficiëntie.

Cinema-Grade O3 Pro-videotransmissie

Inspire 3 is uitgerust met O3 Pro, DJI’s nieuwste videotransmissiesysteem van bioscoopkwaliteit dat een maximale transmissieafstand van 15 km mogelijk maakt in enkele controle modus en 12 km in dubbele controle modus. Zowel de gimbalcamera en FPV-camera ondersteunen 1080p/60fps livefeeds en een ultralage latentie van 90 ms. Vergeleken met het Lightbridge video transmissiesysteem van Inspire 2, heeft O3 Pro een generatiesprong gemaakt in transmissieafstand, latentie en algemene stabiliteit.

Voor het eerst worden ook 4K/30fps live-feeds ondersteund met een maximale 5km transmissieafstand om te voldoen aan de behoeften van UHD monitoring en livestreaming op de set.

Compatibel met het DJI PRO Ecosysteem

Ondersteuning DJI High-Bright Remote Monitor

Naast RC Plus maakt de Inspire 3 ook het gebruik van de DJI High-Bright Remote Monitor als een tweede afstandsbediening. De externe monitor kan rechtstreeks koppelen met Inspire 3 om live-feeds te ontvangen en kan zelfs de controle gimbal en focus wanneer de Ronin 4D Handgrepen zijn bevestigd. HDMI en SDI poorten op de externe monitor kan ook live-feeds uitvoeren naar andere bewakingsapparaten.

Ondersteuning DJI Three-Channel Follow Focus

Als lid van het DJI PRO-ecosysteem kan de nieuwe DJI Three-Channel Follow Focus kan besturingssignalen overbrengen naar de Inspire 3 via het O3 Pro transmissiesysteem (dit vereist een DJI High-Bright Remote Monitor om optreden als tussenstap). Met Three-Channel Follow Focus kan de focus puller kan bereiken nauwkeurige afstandsbediening focus controle en traploze diafragma-aanpassingen voor een geïntegreerde draadloze bewaking en controle ervaring.

Ondersteuning DJI Master Wheels

Wanneer een DJI High-Bright Remote Monitor is gekoppeld als de tweede controller (als de tussenpersoon naar het PRO ecosysteem), Inspire 3’s gimbal kan worden bestuurd met behulp van DJI Master Wheels. Op deze manier kan het een gimbal controle ervaring op gelijke voet met Ronin 2 om te voldoen aan de operationele gewoonten van cinematografen.

Ondersteuning DJI Transmission

Met DJI Transmission ondersteunt de Inspire 3 uitgebreide monitoring op de set. Sluit een RC Plus aan op een DJI Video Transmitter met Broadcast-modus ingeschakeld. Dan kunnen live-feeds worden verzonden naar een onbeperkt aantal monitors op afstand, waardoor de coördinatie nog efficiënter wordt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI Inspire 3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *