DJI MATRICE 350 RTK

9.644,00

DJI Matrice 350 RTK

9.644,00 incl. BTW

De Matrice 350 RTK is een vernieuwd vlaggenschip en is eigenlijk de nieuwe standaard voor de industriewereld dat beschikt over een geheel nieuw video transmissiesysteem en controle ervaring, een efficiënter batterijsysteem, en uitgebreidere veiligheidsvoorzieningen, alsmede robuuste laadvermogen en uitbreidingsmogelijkheden.

 • 55-Min Max vliegtijd
 • IP55 rating
 • DJI O3 Enterprise
 • DJI RC Plus
 • 400 Batterij Cycles
 • Night-Vision FPV Camera
 • Multi-Payload ondersteuning

Beschrijving

De opvolger van het bekende en gekende DJI vlaggenschip : de Matrice 350 RTK !

De drone die de industriële normen opnieuw definieert. Met een verbeterde aandrijflijn, een geoptimaliseerd accusysteem en geavanceerde veiligheidsfuncties biedt deze robuuste drone een ongeëvenaarde kracht en laadcapaciteit. Zijn veelzijdigheid wordt vergroot door het intuïtieve DJI RC Plus-besturingssysteem, een geoptimaliseerde DJI Pilot 2-applicatie en een grotere weerstand tegen zware omstandigheden dankzij de IP54-beschermingsgraad.

Met een draagvermogen tot 2,7 kg is de Matrice 350 RTK klaar om te voldoen aan de eisen van verschillende operationele scenario’s. Het is het ideale instrument voor een groot aantal professionele toepassingen, van openbare veiligheid tot inspectie en mapping.

Ontdek de Matrice 350 RTK, het nieuwe en verbeterde drone-platform dat de industriële normen opnieuw definieert.

Deze nieuwe generatie drone heeft een geheel nieuw video controle- en transmissiesysteem, een verbeterd accusysteem voor maximale efficiëntie, uitgebreide veiligheidsfuncties en een groot laadvermogen. De Matrice 350 RTK biedt een ongekende kracht en is de motor van innovatie voor al uw vliegoperaties.

Eenvoud en efficiëntie in een krachtige vlucht

De Matrice 350 RTK is robuust van ontwerp, met een krachtig aandrijfsysteem, verbeterde bescherming en uitzonderlijke vliegprestaties om moeiteloos een verscheidenheid aan uitdagingen aan te gaan.

O3 Enterprise Transmission: gegarandeerde transmissie stabiliteit

Met DJI Transmission O3 Enterprise biedt de Matrice 350 RTK drie-kanaals 1080p HD live streaming en een maximaal zendbereik van 20 km. Het beschikt over een vier-antenne transceiver systeem voor intelligente optimalisatie van de signaaloverdracht. De anti-interferentie mogelijkheden zijn sterk verbeterd en zorgen voor een stabiele transmissie.

Bedienen met gemak met DJI RC Plus

De DJI RC Plus heeft een 7-inch display met hoge helderheid, een dubbele bedieningsmodus en wordt geleverd met een standaard WB37 externe batterij, die tot zes uur batterijduur biedt.

Voorbereid op ruwe omgevingen

Met een IP54-classificatie is de DJI RC Plus stof- en waterbestendig, wat zorgt voor een betrouwbare werking in ongunstige weersomstandigheden. Hij werkt in een temperatuurbereik van -20 tot 50° C , waardoor hij 24 uur per dag kan werken in warme of koude omgevingen.

Geoptimaliseerde besturing met DJI Pilot 2

De DJI Pilot 2-applicatie is verbeterd voor een duidelijke visualisatie van de missie- en vluchtstatus. Eenvoudige bediening van de drone en de payloads verhoogt de operationele efficiëntie.

Innovatief dubbel batterijsysteem

De Matrice 350 RTK is uitgerust met een nieuw TB65 dubbel batterijsysteem, waardoor de batterij hot swapping en meerdere vluchten zonder onderbreking mogelijk zijn. De batterij kan tot 400 cycli worden opgeladen, waardoor de kosten per vlucht dalen.

Intelligent laadstation van de volgende generatie

Het BS65 Intelligent Battery Station is een complete oplossing voor het laden, opslaan en vervoeren van accu’s.

Verbeterde vliegveiligheid

De Matrice 350 RTK biedt een arm lock detectie functie voor maximale gemoedsrust tijdens de vlucht. Zijn FPV camera biedt uitstekende nachtzicht mogelijkheden, wat nachtelijke operaties vergemakkelijkt. Ontworpen met een binoculair zichtsysteem in zes richtingen en een infrarood detectiesysteem, biedt het een optimaal bewustzijn, nauwkeurige positionering en effectieve obstakeldetectie in zes richtingen, waardoor volledige bescherming tijdens de vlucht gegarandeerd is.

Krachtige ladingen

De Matrice 350 RTK kan een enkele pod down, twee pods down en een enkele pod up ondersteunen, en is voorzien van een open E-Port interface. Met een maximaal draagvermogen van 2,7 kg kan hij tot drie payloads tegelijk vervoeren, zodat hij voldoet aan de eisen van diverse operationele scenario’s zoals openbare veiligheid, inspectie en mapping.

De Matrice 350 RTK vertegenwoordigt de allernieuwste drone technologie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende professionals. Zijn veelzijdigheid, robuustheid en potentieel maken het een onschatbare tool voor een veelheid aan toepassingen. Of u nu een beveiligingsprofessional, een commerciële drone operator of een technologieliefhebber bent, de Matrice 350 RTK is een krachtig en innovatief drone platform.

Inhoud

 • 1x DJI Matrice 350 RTK drone
 • 1x propellers 2110s (reservepaar)
 • 1x DJI RC Plus afstandsbediening
 • 1x Smart Battery WB37
 • 1x Schroeven en gereedschap
 • 1x reinigingsgereedschap
 • 4x reserve schokdemper
 • 1x draagtas

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI MATRICE 350 RTK” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *