DJI Matrice M30  Basic Combo

9.299,00

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

DJI Matrice M30  Basic Combo

De  DJI Matrice 30 is  de nieuwste DJI Enterprise’s  drone die ondanks zijn professionele kwaliteiten zelfs in een rugzak past. Hij integreert meerdere hoog – technologische sensoren in één enkele camera payload en wordt bestuurd met een vernufte herontworpen afstandsbediening .Eveneens  maakt men gebruik van de nieuwe Pilot 2 software, die aanzienlijk de vluchtervaring verbetert.

De nieuwe DJI Matrice 30 – een krachtige en  veelzijdige, transporteerbare drone

Los van zijn nieuwe afmetingen ,vormen en uitstekende prestaties stelt de DJI M30 ook professionals in staat om vluchten uit te voeren buiten hun directe omgeving. De nieuwe M30 reeks is geïntegreerd in de FlightHub 2 fleet management cloud-based software en de DJI Dock zodat een samenwerking met operaties op afstand en zonder toezicht mogelijk wordt waardoor meer efficiëntie in de verschillende industrieën.

De M30-serie is verkrijgbaar in twee versies, de M30 en de M30T. Het M30-model bevat een 48 megapixel 1/2-inch CMOS sensor zoom camera met 5×~16× optische en 200× digitale zoom, een 12 megapixel groothoek camera, 8K Foto 4K/30fps video resolutie, en een laser afstandsmeter die de exacte coördinaten kan geven van objecten tot op 1200 meter afstand.

De M30T beschikt over een extra 640×512 px radiometrische thermische camera.

Een robuuste, veilige en betrouwbare drone

Met beschermingsklasse IP55 biedt de M30 uitstekende prestaties in slechte weersomstandigheden zoals zware regen -en sneeuwval, harde wind,  ijzige omstandigheden en extreme temperaturen van -20° C tot 50° C.
De DJI M30 biedt ook een verbeterde first-person view pilot camera voor omstandigheden met weinig licht, ingebouwde overtolligheden en back-up systemen, drie-propeller noodlanding, een Health Management System, en omnidirectionele obstakel detectie sensoren waardoor de piloot zich kan concentreren op de missie.

De vier-antennes OcuSync 3 Enterprise transmissie zorgt voor een sterke afvloeiing en het ondersteunt LTE link back-up (indien beschikbaar) , met het zicht op complexe terrein- of werkomstandigheden.

In tegenstelling tot andere drones,is de DJI M30 een opvouwbaar geïntegreerd lichtgewicht  (3,7kg opstijggewicht) . De nieuwe zelf- verwarmende TB30 batterij  heeft minstens 400 laadcycli en maakt een vliegtijd van 41 minuten mogelijk.

Met de slimme BS30 oplader kan de batterij snel worden opgeladen van 20% tot 90% in 30 minuten.

Bescherming van gebruikersgegevens: Beveiligd en privé tijdens de gehele vlucht

De M30 biedt de beste gegevensbeveiliging protocollen in zijn klasse, gebaseerd op DJI’s Matrice 300 V3 firmware en biedt dan ook de hoogste normen voor beveiliging en privacy.

  • Offline updates maken het mogelijk om toekomstige firmware-updates volledig offline uit te voeren. Firmware pakketten kunnen worden gedownload van de officiële DJI website en opgeslagen op externe opslag zoals een microSD-kaart, voordat ze worden geüpload naar de M30 en bijgewerkt met DJI Pilot.
  • Lokale gegevensmodus werkt als de “vliegtuigmodus” op een telefoon door de DJI M30 volledig los te koppelen van het internet zodat alle gegevens alleen in de drone blijven.
  • SD-kaart AES-encryptie beschermt alle foto’s, video’s en vluchtlogboeken die worden opgeslagen op de microSD-kaart door een beveiligingscode en AES-encryptie.

De nieuwe Enterprise-afstandsbediening DJI RC PLUS

De nieuwe DJI RC Plus-afstandsbediening voldoet aan de hoge verwachtingen van professionele piloten en heeft een 7-inch high-definition scherm met een indrukwekkende helderheid.De DJI RC Plus is zoals de drone M30 eveneens IP54-gecertificeerd en kan dus in zware regen worden gebruikt.
Het besturen tijdens kritische en moeilijke vluchten wordt eenvoudiger gemaakt door 6 knoppen die zich bevinden onder de controlesticks , naast het scherm waardoor men eenvoudiger en sneller kan schakelen tussen groothoek-, zoom-, infrarood- en FPV-weergave,
De batterij heeft een autonomie van 6 uur dankzij een interne batterij en een verwisselbare externe batterij, waardoor onderbreking van een missie wordt voorkomen. Eveneens zijn  de poorten voor  microSD-kaart, USB, HDMI, USB type C en 4G-connectiviteit (indien beschikbaar) aanwezig .

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI Matrice M30  Basic Combo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *