Flyability Elios 2

Beschrijving

Elios 2 is de meest intuïtieve, betrouwbare en nauwkeurige drone voor inspectie binnenshuis. Houd uw personeel uit de gevarenzone terwijl u vanaf de eerste vlucht onberispelijke inspecties uitvoert met de geavanceerde mogelijkheden voor het vastleggen van dronegegevens.

Intiütieve indoor inspecties

Voer veilige, snelle en kosteneffectieve inspecties uit
Elios 2 is de meest intuïtieve, betrouwbare en nauwkeurige drone voor inspectie binnenshuis. Houd uw personeel uit de gevarenzone terwijl u vanaf de eerste vlucht onberispelijke inspecties uitvoert met de geavanceerde mogelijkheden voor het vastleggen van dronegegevens.

Toegankelijkheid

Met een totale afmeting van iets minder dan 40cm, past Elios 2 in standaard mangaten en kan het elke ruimte binnen waar een inspectie nodig is. Het kan veilig en gemakkelijk in activa worden ingevlogen zonder dat er menselijke toegang nodig is; werknemers hoeven op geen enkel moment de ruimte te betreden tijdens de inspectie.

Robuuste transmissie

Voer inspecties op afstand uit buiten het gezichtsveld, door muren en langs obstakels met Elios 2. Het draadloze transmissiesysteem overwint de behoeften van configuraties binnenshuis en is compatibel met de Range Extender voor de meest complexe opstellingen.

Vluchtervaring

GPS-vrije stabilisatie
Maak haarscherpe close-up beelden in omgevingen zonder GPS, in donkere en onrustige luchtstromen, buiten het gezichtsveld. Elios 2 heeft 7 stabiliteitssensoren die speciaal zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis, zodat hij op zijn plaats kan blijven zweven en gemakkelijk door ongestructureerde ruimtes kan navigeren.
Distance Lock
Voer soepele inspecties uit van lange en repetitieve functies zoals lassen of balken. Met de afstandsvergrendeling blijft Elios 2 op een vaste afstand, variërend van 30 cm tot 200 cm (1 – 6 ft) autonoom.
Live streamen in Full HD
Ervaar een groter gevoel van omgevingsbewustzijn en voer live inspecties uit in First-Person View (FPV) dankzij de verbeterde details van de Full HD live streaming die is ingebouwd in Elios 2.
Thermische en 4K-close-upinspectie
Als het gaat om visuele inspecties, is data het belangrijkste. Daarom hebben we het laadvermogen van Elios 2 in de kooiopening vooraan geplaatst, uitgerust met een thermische camera en een 4K-camera naast elkaar. 12 MP foto’s en video-opnames geven verbluffende gedetailleerde beelden met een resolutie van 0,18 mm/px om de kleinste scheurtjes van vloer tot plafond te herkennen.
Dustproof verlichting
Industriële binnenruimtes zitten vaak vol stof, wat First-Person View vliegtuignavigatie moeilijk maakt. Stofdichte verlichting stelt u in staat om vuile plaatsen te doorkruisen zonder uw doel uit het oog te verliezen.
Directionele verlichting
Om texturen te onthullen en defecten te identificeren, gebruiken inspecteurs een verlichtingstechniek die schaduwen in oneffenheden creëert. Het reproduceren van deze techniek met onze nieuwe schuine verlichtingssystemen, op zoek naar putjes, scheuren of aangroei wordt net zo natuurlijk als het doen met een zaklamp.

Bouw voort op bruikbare gegevens

Van planning tot rapportage, wij staan voor u klaar
Cockpit 2.0 is ontworpen om u tijdens de vlucht uw inspectierapporten te laten opstellen. Zodra uw missie is voltooid, sluit u Elios 2 eenvoudig aan op uw computer via de USB-poort op de drone om al uw werk in Inspector 2.0 te importeren. Van daaruit kunt u vastgelegde gegevens verder onderzoeken, bevindingen documenteren en rapporten maken.
Aanzienlijke inzichten
Zet visuele informatie om in inzichten door cijfers aan objecten toe te voegen. Trek tijdens de gegevensverwerking in Inspector gewoon een lijn op de afbeelding en u krijgt een 2D-meting.
3D-modellering
Verander de manier waarop u gegevens levert, visualiseert en interpreteert door 3D-modellen te bouwen. Met behulp van fotogrammetriesoftware van derden, zoals Pix4D Mapper of Agisoft Photoscan, maakt Elios 2 de creatie mogelijk van een digitale tweeling die details van uw middelen onthult.

Gebouwd voor uw succes

Training inbegrepen
Omdat we willen dat u het meeste uit uw drone haalt, wordt bij elke aankoop van een eenheid een volledige dag training aangeboden.
Makkelijk onderhoud
Elios 2 is ontworpen om gemakkelijk te onderhouden te zijn, waardoor de redenen om uw drone ooit terug te sturen naar Flyability worden geminimaliseerd.
Toegewijd ondersteuningsteam
Voor elke hulp, in het veld of op kantoor, zal ons toegewijde ondersteuningsteam de wereld voor u rondreizen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flyability Elios 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *