Aanbieding!

DJI Mavic 3 CINE Premium Combo

Oorspronkelijke prijs was: €4.799,00.Huidige prijs is: €4.598,00.

Beschrijving

Leg legendarische content vast met een 4/3 CMOS Hasselblad camera en geniet van een soepele vlucht met omnidirectionele obstakel detectie. Elke upgrade van de DJI Mavic 3 zet een nieuwe standaard voor wat luchtfotografie kan zijn. Vlieg met de Mavic 3 en ontdek beeldvorming boven alles

 

Twee camera’s :

Hasselblad & Tele

Hasselblad L2D-20c Camera

De erfenis gaat verder Het iconische Zweedse cameramerk Hasselblad heeft de L2D-20c-luchtcamera aangepast voor de DJI Mavic 3, waarbij een professionele 4/3 CMOS in een slanke en compacte vorm is geïntegreerd. De strenge Hasselblad-normen zijn toegepast op zowel de hardwarep restaties als de software-algoritmen, waardoor de beeldkwaliteit naar een geheel nieuw niveau wordt getild.

4/3 CMOS Hasselblad Camera

 • 20MP foto’s
 • 12,8 Stops dynamisch bereik
 • Instelbaar diafragma van f/2.8-f/11
 • 24 mm equivalente brandpuntsafstand
 • Vision Detection Auto Focus (VDAF)

Hasselblad Natural Colour Solution De Mavic 3 is uitgerust met de Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS), die het resultaat is van tientallen jaren fotografische ervaring. Dit zorgt voor levendig nauwkeurige natuurlijke kleuren die er spectaculair uitzien, zelfs zonder presets of in de nabewerking.

Professionele videospecificaties

 • 5.1K video-opnamen
 • DCI 4K/120fps
 • Apple ProRes 422 HQ
 • 10-bits D-Log kleurprofiel

De Mavic 3 gebruikt zijn professionele beeldprestaties om luchtvideo’s op te nemen met hoge resoluties en frame snelheden. De camera legt ook tot een miljard kleuren vast dankzij een 10-bits D-Log kleurprofiel, dat natuurlijke kleurgradaties en geavanceerde flexibiliteit in post-productie biedt.

De Mavic 3 Cine ondersteunt Apple ProRes 422 HQ-codering met een maximale gegevenssnelheid van 3.772 Mbps. Het ondersteunt ook een ingebouwde 1TB SSD en 10Gbps high speed datakabel om professioneel filmen, bewerken en creëren verder te vergemakkelijken.

Verkenningsmodus

Dankzij de unieke telecamera is de Explore-modus de perfecte manier om uw opnamen te verkennen en te plannen.

 • 28x hybride zoom
 • 162 mm, f/4.4

Wanneer scènes of onderwerpen ver weg zijn, kunt u de telecamera gebruiken om in te zoomen en tijd te besparen. U kunt de camera zelfs gebruiken om onderwerpen van een afstand vast te leggen zonder de scène te verstoren.

Veiligheid

Omnidirectionele obstakel detectie
Dankzij de geavanceerde veiligheidsfuncties van de Mavic 3 kun je je meer tijd besteden aan het maken van de perfecte foto. Meerdere groothoek vision-sensoren werken naadloos samen met een high-performance vision computing engine om obstakels in alle richtingen nauwkeurig te detecteren en veilige vluchtroutes te plannen om ze te vermijden.

Geavanceerde RTH
Eindig elke vlucht op een hoge noot met Advanced RTH, waarmee de Mavic 3 automatisch de optimale route terug naar zijn thuispunt bepaalt en zelfstandig een veilige terugvlucht voltooit. Of het nu wordt geactiveerd door de gebruiker of getriggerd door signaalverlies, Mavic 3 kan gemakkelijk terugkeren naar het thuispunt.

Verbeterde prestaties

46 Minuten
Verlengde vliegtijd

15 km
Video-overdracht bereik

1080p/60fps
FHD Live-feed met hoge beeldsnelheid

4G-overdracht
Ingeschakeld met de DJI dongle voor cellulaire transmissie

Nauwkeurige Positionering
Uiterst nauwkeurige positioneringstechnologie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI Mavic 3 CINE Premium Combo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *