DJI Mini 3 Pro ( Single Unit )

739,00

Beschrijving

DJI Mini 3 Pro (Single Unit)

De DJI Mini 3 Pro is net zo krachtig als hij draagbaar is. Met een gewicht van 249 gram en met opgewaardeerde veiligheidsfuncties is hij niet alleen klaar voor de nieuwe regels maar is hij ook de veiligste in zijn serie. Met een 1/1.3-inch sensor en hoogwaardige functies herdefinieert het toestel wat het betekent om met een Mini te vliegen.

Beschrijving

Boordevol prestaties

De Mini 3 Pro heeft een compleet nieuwe look die geoptimaliseerd is om meer uit elke vlucht te halen. Met grotere propellers, een aerodynamische lichaamskanteling, een krachtig obstakeldetectiesysteem zorgt dit gestroomlijnde ontwerp voor een langere vliegtijd en betere veiligheid.

De vernieuwde gimbal biedt een groter rotatiebereik voor low-angle shots en True Vertical Shooting, waardoor eindeloze creatieve mogelijkheden ontstaan. Elk aspect van deze facelift is zorgvuldig overwogen om de Mini 3 Pro naar nooit eerder vertoonde hoogten te brengen.

Opvouwen en wegwezen

Voor creatieve professionals die veel onderweg zijn, is probleemloos gebruik van groot belang. Met een gewicht van minder dan 249 gram hoeft de Mini 3 Pro in de meeste landen en regio’s niet geregistreerd te worden. Het opvouwbare en compacte ontwerp maakt het ook gemakkelijk om mee te nemen op jouw volgende wandeling, stranddag of een geïmproviseerd weekendje weg. Wees klaar om adembenemende beelden vast te leggen wanneer de inspiratie toeslaat.

MooieVliegtijd

Leg meer van je omgeving vast en verken deze met een verlengde vliegtijd van maximaal 34 minuten. De Intelligent Flight Battery van de DJI Mini 3 Pro is ultralicht en heeft genoeg vermogen om aan je luchtfotografiebehoeften te voldoen.

OPTIES

Plus gewone afstandbediening RC – N1 : 829 Btwi

Plus smart remote controller : 999,00 € BTWi

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI Mini 3 Pro ( Single Unit )” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *