DJI MAVIC 3 M Multispectral

4.508,00

Beschrijving

Effectieve luchtopnames moeten het onzichtbare zien. Daarom heeft de Mavic 3 Multispectral twee vormen van zicht. Hij combineert een RGB-camera met een multispectrale camera om de gewasgroei volledig helder te scannen en te analyseren. Landbouwproductiebeheer vereist precisie en gegevens, en Mavic 3M levert beide.

 

Compact en draagbaar

Opvouwbaar voor eenvoudige opslag

 

Multispectrale camera

4 × 5MP
G/R/RE/NIR

 

RGB camera

20 MP
4/3 CMOS, mechanische sluiter

 

Veilig en stabiel

Omnidirectionele obstakel vermijding
15 km zendafstand

 

Nauwkeurige positionering

Centimeterniveau RTK positionering
Microseconde-niveau tijdsynchronisatie

 

Efficiënte luchtkartering

Tot 200 hectare per vlucht

 

Multispectraal + RGB-beeldvormingssysteem
Sterk geïntegreerd beeldvormingssysteem
Nieuw verbeterd beeldvormingssysteem met een 20MP RGB-camera en vier 5MP multispectrale camera’s (groen, rood, rode rand en nabij infrarood).

Maakt toepassingen mogelijk zoals zeer nauwkeurige luchtopnamen, toezicht op de groei van gewassen en onderzoek naar natuurlijke hulpbronnen.

5 MP multispectrale camera
Nabij-infrarood (NIR)

860 nm ± 26 nm

Rode rand (RE)

730 nm ± 16 nm

Rood (R)

650 nm ± 16 nm

Groen (G)

560 nm ± 16 nm

Kenmerken RGB-camera
4/3 CMOS

20MP beeldsensor

1/2000s

Snelste mechanische sluitertijd

0.7s

Snelle burst wanneer de RGB-camera wordt gebruikt

 

Zonlichtsensor
De ingebouwde zonlichtsensor registreert de zonne-instraling en legt deze vast in een beeldbestand, waardoor lichtcompensatie van de beeldgegevens tijdens de 2D-reconstructie mogelijk wordt. Dit resulteert in nauwkeurigere NDVI-resultaten en een grotere nauwkeurigheid en consistentie van de in de loop der tijd verkregen gegevens.

RTK-module
Nauwkeurige beelden die elke pixel vastleggen
Mavic 3M met RTK-module voor plaatsbepaling op centimeter-niveau.

De vluchtbesturing, de camera en de RTK-module synchroniseren in microseconden om de locatie van het beeldcentrum van elke camera nauwkeurig vast te leggen. Hierdoor kan de Mavic 3M zeer nauwkeurige luchtopnamen maken zonder gebruik te maken van controlepunten op de grond.

 

Efficiënte en betrouwbare batterijduur

Ultralange levensduur van de batterij, snelle bursts

43 minuten
vliegtijd

200 hectare
Een enkele vlucht kan mapping voltooien over een gebied van 200 hectare.

Snel opladen
100W batterij oplaad hub
Snelladen met hoog rendement

88 W snel laden
drone

Stabiel signaal, soepele beeldoverdracht
De O3-transmissie integreert twee zendsignalen en vier ontvangstsignalen om 15 km ultralange transmissieafstanden te ondersteunen.

Omnidirectionele obstakeldetectie –  terrain-follow luchtverkenning
De drone is uitgerust met meerdere wide-FOV vision-sensoren die nauwkeurig obstakels in alle richtingen detecteren om obstakels in alle richtingen te vermijden. Het volgen van het terrein vanuit de lucht kan gemakkelijk worden uitgevoerd in landschappen met steile hellingen.

Toepassingen

Boomgaard in kaart brengen

Mavic 3M maakt terreinvolgende luchtopnames van boomgaarden mogelijk, zelfs op hellingen. Samen met DJI Terra of DJI SmartFarm Platform kunt u boomgaardkaarten met hoge resolutie reconstrueren, automatisch het aantal bomen identificeren, bomen onderscheiden van andere obstakels of objecten en driedimensionale operationele routes voor landbouwdrones genereren, waardoor de werkzaamheden veiliger en efficiënter worden.

Mavic 3M luchtmapping /surveying

DJI Terra / DJI SmartFarm-platform Mapping

3D-routes genereren

Bediening met landbouwdrone

Begeleiden van variabele hoeveelheden

Voor het bemesten van akkers, het reguleren van de gewassengroei en het sproeien van aardappelmeststoffen wordt de Mavic 3M gebruikt om multispectrale beelden van de gewassen te verkrijgen. DJI Terra of het DJI SmartFarm Platform  kunnen vervolgens NDVI- en andere vegetatie-indexkaarten genereren, waarbij verschillen in gewaspotentieel worden vastgelegd en voorschriftkaarten worden gegenereerd waarmee landbouwdrones variabele toediening kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen gebruikers uiteindelijk de kosten verlagen, de opbrengst verhogen en het milieu beschermen.

Mavic 3M luchtmapping

DJI SmartFarm-platform

Genereert toepassingskaarten voor akkerland

Landbouwdrone

 

Intelligente veldverkenning

De Mavic 3M kan automatische veldverkenningen uitvoeren. De beelden van de veldverkenning kunnen via een 4G-netwerk in realtime worden geüpload naar het DJI SmartFarm Platform . Het kan tijdig afwijkingen vinden, zoals tekorten bij opkomst, onkruiddruk en gewasverharding. Het kan ook intelligente analyses uitvoeren, zoals het identificeren van katoenzaailingen en het testen van de rijstproductie, met behulp van AI-identificatie voor het real-time delen van informatie over gewasgroei, begeleiding van agronomische activiteiten en eenvoudig beheer van 70 hectare landbouwgrond door één persoon.

 

Milieubewaking en onderzoek naar natuurlijke hulpbronnen

De Mavic 3M kan ook worden gebruikt voor milieu- en natuuronderzoeken, zoals monitoring van waterverrijking, onderzoek naar de verspreiding van bossen, onderzoek naar stedelijk groen en nog veel meer.

Monitoring van waterverrijking
Onderzoeken naar de verspreiding van bossen
Onderzoek naar stedelijk groen
Open ecosysteem

Cloud API
De Mavic 3M kan rechtstreeks worden verbonden met een cloudplatform van derden via de ingebouwde DJI Cloud API van Pilot 2, gebaseerd op het MQTT-protocol. Het is niet nodig om apart een app te ontwikkelen om de overdracht van informatie over UAV-apparatuur, live streaming, fotogegevens en andere informatie mogelijk te maken.

MSDK
De Mavic 3M ondersteunt Mobile SDK 5 (MSDK5) met een volledig open-source productiecodevoorbeeld. De MSDK5 maakt het mogelijk om een eigen besturingsapp te ontwikkelen voor UAV-veldpatrouilles, slimme surveys en andere scenario’s, waardoor het gebruiksvriendelijker wordt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI MAVIC 3 M Multispectral” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *