DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (RC2)

1.129,00

De DJI Mini 4 Pro is onze meest geavanceerde mini-cameradrone tot nu toe. Hij beschikt over krachtige beeldmogelijkheden, obstakeldetectie in alle richtingen, 360° ActiveTrack met de nieuwe Trace-modus en 20 km FHD-videotransmissie, voor zowel professionals als beginners.

Minder dan 249 g
4K/60fps HDR True Vertical-opname
Obstakeldetectie in alle richtingen
Langere levensduur van de batterij
20 km FHD-videotransmissie
ActiveTrack 360

Beschrijving

Prestaties

Leg eenvoudig ingewikkelde details vast met de camera van de Mini 4 Pro, die is voorzien van een 1/1,3-inch CMOS-sensor met Dual Native ISO Fusion, f/1,7 diafragma en 4-in-1 2,4-μm pixels.
Meer detail in hooglichten en schaduwen met een hoog dynamisch bereik betekent compromisloze resultaten in elke foto.

Maximale visuele impact

Geef levendige scènes de details die ze verdienen met 4K/60fps HDR en 4K/100fps video, terwijl 10-bits D-Log M en HLG een verbluffend kleurenpalet vastleggen en meer flexibiliteit bieden bij het bewerken en delen.

4K/60fps HDR

Bewaar de natuurlijke wonderen van elk moment. Met 4K/60fps HDR deel je de nuances van een zonsondergang of zonsopgang in levensechte kwaliteit.

Slo-Mo 4K/100fps

Laat je publiek opgaan in elk beeld. Met slow motion in 4K kun je de actie op de piste, op het strand of in je eigen achtertuin vastleggen met 100 frames per seconde.

Haal de nacht naar boven

Het verbeterde ruisonderdrukkingsalgoritme in de Night Shots video van de Mini 4 Pro verwijdert ruis effectief voor heldere nachtopnamen.

1,07 miljard kleuren

Maak opnamen in 10-bits D-Log M en leg meer dan een miljard kleuren vast. Met natuurlijke kleurgradaties en delicate details over het hele spectrum biedt de Mini 4 Pro controle op professioneel niveau voor post-productie en creatieve bewerkingsflexibiliteit op expertniveau.

Dynamisch op alle platforms

Waar u uw inhoud ook publiceert, HLG zorgt ervoor dat natuurlijke kleuren en helderheid natuurgetrouw blijven, zonder aanpassingen of formaatconversie, dankzij het hoge dynamische bereik.

RAW-foto’s

Het zijn vaak de kleine dingen die het belangrijkst zijn. Leg elk detail vast met 48MP RAW en de volgende generatie SmartPhoto, die HDR-beeldvorming, scèneherkenning en meer combineert voor beelden die zich onderscheiden van de massa.

Meer manieren om alles te zien

Echt verticaal fotograferen

Maakt verticale opnamen mogelijk
geoptimaliseerd voor sociale media
en afspelen op smartphone.

Groothoek kantelen

Zorg voor camerabeweging
met een maximale kantelhoek van 60
kantelhoek, voor filmische
filmpotentieel.

Digitale zoom

Maak foto’s met tot 2x zoom
en video’s met tot 4x zoom,

waardoor de afstandsbediening
toegankelijk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (RC2)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *