DJI Mini 3 Pro Fly More Kit

189,00

Beschrijving

DJI Mini 3 Pro Fly More Kit

DJI Mini 3 Pro Fly More Kit bevat twee Intelligent Flight Batteries, een Two-Way Charging Hub, datakabel, schoudertas, reservepropellers en schroeven die uitgebreide ondersteuning bieden voor jouw luchtfotografie-ervaring, tegen een betere prijs dan alle onderdelen los te moeten kopen.

Beschrijving

Eén Intelligent Flight Battery biedt een maximale vliegtijd van 34 minuten, zodat je met een gerust hart de lucht in kan gaan.

De Two-Way Charging Hub kan de afstandsbediening en drie batterijen na elkaar opladen. Hij kan ook als mobiele stroombron gebruikt worden.

Met de DJI 30W UBS-C Charger (apart verkrijgbaar) kunnen drie DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Batteries volledig opgeladen worden in slechts drie uur, waardoor de oplaadefficiëntie sterk verbeterd wordt.

Propellers die speciaal gemaakt zijn voor de DJI Mini 3 Pro produceren minder geluid en hebben nauwkeurige, dynamische balanceringstests ondergaan om een hogere aerodynamische efficiëntie en krachtige stuwkracht aan de drone te leveren.

De schoudertas is speciaal gemaakt voor de DJI Mini 3 Pro en biedt voldoende ruimte voor één drone en accessoires zoals een afstandsbediening, drie batterijen, een oplaadhub, propellers, ND-filterset, datakabel en een SD-kaart.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI Mini 3 Pro Fly More Kit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *