Aanbieding!

Quantum Systems Trinity F90 +

18.999,00

Beschrijving

De eVTOL mappingdrone met vaste vleugels voor professionals

Sinds de eerste versie van de Trinity in 2017 hebben we de basis gelegd voor een zeer efficiënte en tegelijkertijd betaalbare eVTOL UAS platform zonder in te leveren op functies.

De Trinity F90+ maakt gebruik van dit platform en verbetert veel aspecten om professionele gebruikers nog meer functionaliteit te bieden tegen een onverslaanbare prijs.

* 90+ minuten*/ 60 minuten vliegtijd

* breed scala aan hogeprecisiesensoren, zoals dubbele RGB & NDVI payload en 42 MP HighRes RGB

* PPK inclusief Quantum-System iBase grondreferentiestation aangedreven door u-blox

* Krachtige motoren voor nog meer reserves in alle situaties

* Live luchtverkeer (ADS-B) incl. QBase 3D Missie Planning

* 2.4 GHz telemetrie met tot 7 km commando & controle bereik

* Optionele ADS-B Mode-S transponder

Ontdek onze eVTOL-innovatie

Een drone is een drone? Zo eenvoudig is het niet.

De Quantum-Systems eVTOL fixed-wing UAS verenigen het gebruiksgemak van een multi-rotor drone en de efficiënte aerodynamica van een vliegtuig in één systeem – waardoor ze uniek zijn.

“Automatic transition aircraft”, zo noemt Quantum-Systems deze innovatieve en gepatenteerde categorie drones. Na het verticaal opstijgen en het bereiken van de gewenste vlieghoogte, heeft de drone een korte overgangsfase. Tijdens deze overgangsfase zwenken de rotors, aangedreven door elektromotoren, van de verticale opstijgpositie naar een horizontale vliegpositie. Het octrooi voor dit innovatieve zwenkmechanisme en de unieke overgangstechnologie werd in 2012 verleend.

Onze UAS’ vliegen even efficiënt als een vliegtuig met vaste vleugels, maar kunnen gemakkelijk verticaal opstijgen en landen als een multi-rotordrone. Er is geen landingsbaan en geen extra uitrusting nodig voor het opstijgen of landen. Ze landen soepel en gecontroleerd op hun schokabsorberende landingsgestel. Dit betekent minder schade aan de sUAS en sensoren en dus een langere levensduur van het product.

Alle systemen zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Gilching, dicht bij München, waardoor korte communicatielijnen tussen de belangrijkste functies gewaarborgd zijn.

Eenvoudige en veilige bediening

Een druk op de knop is voldoende en de UAV voert het hem toegewezen werk uit. De afstandsbediening heeft een strakke lay-out zonder verwarrende schakelaars en hendels. De TrinityF90+ en de afstandsbediening werken naadloos samen om uw werk automatisch uit te voeren, terwijl ze toch de mogelijkheid bieden om in noodgevallen de bediening over te nemen.

Dankzij Quantum’s geavanceerde elektrisch VTOL-ontwerp komt uw investering nooit in gevaar door een gebrekkige handlancering of een ruwe buiklanding.

Betrouwbaar en geïntegreerd ontwerp

We hebben de TrinityF90+ ontworpen als een product dat voldoet aan de eisen van professionals. We zijn vanaf nul begonnen met een zeer geïntegreerd industrieel product in gedachten.

Het resultaat ziet u in elk detail, zoals de geoptimaliseerde elektrische lay-out, de efficiënte cargocontainer of de strakke afwerking van de romp. Het beste van de Duitse ingenieurskunst komt hier volledig tot zijn recht.

Langste vliegtijd in zijn klasse

Dankzij de mogelijkheid om over te schakelen naar de zweefstand profiteert de TrinityF90+ direct van een verbeterde langeafstandscapaciteit. We hebben veel uren besteed aan het optimaliseren van de vleugelgeometrie om de glijdverhouding op te voeren tot een verbazingwekkende 14:1!

Door slechts één speciaal ontworpen motor in de achterste romp te gebruiken, beperken we het energieverbruik tot een minimum én wordt de vliegtijd veel langer dan bij de huidige industriële UAV’s.

Kleine voetafdruk

De TrinityF90+ wordt “ready to fly” (RTF) geleverd in een voorgevormde transportkoffer die voldoende ruimte biedt voor het hele pakket, met ruimte om twee optionele batterijpakketten, accessoires en een tablet-pc toe te voegen.

Een gevoerde hoes met handige draagopties maakt het gemakkelijk om het pakket te vervoeren naar het verste operatiegebied. Met een afmeting van 100 x 83 x 27 cm bergt u hem gemakkelijk op.

Groot bereik.

Meer onderzoeksgegevens in minder tijd.

Of het nu in de land- of mijnbouw is of bij de inspectie van industriële installaties en de voortgang van de bouw: er kunnen in kortere tijd meer gegevens worden vastgelegd dan voorheen met conventionele systemen mogelijk was.

De Trinity F90+ bewijst door de langere vliegtijd zijn reikwijdtevoordeel ten opzichte van klassieke multicopters en andere vastvleugelige drones en bestrijkt tot 20 keer grotere gebieden. Hoe groter het te bestrijken gebied, hoe aantrekkelijker het gebruik van de Trinity F90+ wordt.

Tot 100 km (62 mi) vliegbereik

Tot 7,5 km command & control-bereik

Kaart tot 700 ha @1.26 inch/px GSD (3.2 cm/px) op 120 m AGL

Vliegtijd 90+ min (indien ontgrendeld)

QBase 3D – Missieplanning . Vluchtmonitoring & gegevensverwerking

QBase 3D is het meest handige platform voor het plannen van luchtonderzoeksmissies met Quantum-Systems UAS.

Het genereert automatisch efficiënte vliegroutes nadat de observatiegebieden en de missieparameters met slechts een paar muisklikken zijn gedefinieerd. Hierdoor kan de operator in een mum van tijd aan de slag en vliegen, waardoor waardevolle middelen worden bespaard.

U hebt alles volledig onder controle. QBase 3D biedt nauwkeurige informatie over het vliegtuig en de status van de missie om de vliegveiligheid en het succes van de missie te garanderen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quantum Systems Trinity F90 +” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *