DJI Zenmuse X7 (Lens Excluded)

2.999,00

Beschrijving

De Zenmuse X7 is een compacte Super 35-camera met een geïntegreerde gimbal gemaakt voor high-end filmmaken die verbluffende resultaten, resolutie en beeldkwaliteit oplevert. De compatibiliteit met de Inspire 2 en Matrice 200 Series V2 biedt het beste op het gebied van professionele luchtfoto en cinematografie. 

Een 24 MP CMOS-sensor met 14 stops dynamisch bereik behoudt verbluffende details en biedt zowel 6K CinemaDNG als 5,2K Apple ProRes met ondersteuning voor continue RAW-burst-opnamen met 20 fps en 24 MP-foto’s. 

De X7 introduceert ook de DL-Mount, ’s werelds eerste geïntegreerde lensvatting waarmee tussen vier beschikbare prime lenzen kan gewisseld worden. Voor een naadloze bewerking behoudt een nieuw DJI Cinema Color-systeem nauwkeurige kleuren voor eenvoudigere nabewerking. Met deze nieuwste innovaties kunnen filmmakers nieuwe hoogten bereiken en scènes vastleggen zoals ze die zich voorstellen met de DJI Zenmuse X7. 

 

 

Ontworpen voor uitmuntendheid 

 

De X7 maakt gebruik van een Super 35-sensor en de hoge uitleessnelheid ondersteunt RAW-uitvoer met 6K/30 fps en 3,9K/59,94 fps. De pixelgrootte bereikt 3,91 µm en de diagonale lengte van de sensor is 26,6 mm tijdens het opnemen. Een sensor van dit formaat biedt een hogere lichtgevoeligheid en 14 stops dynamisch bereik – veel breder dan de 12,8 stops op de Zenmuse X5S. 

Verder is de SNR van de X7 46 dB, 8 dB hoger dan de X5S, en het toonbereik is maar liefst 9,41 bits. Al deze functies bieden onbeperkte creatieve opties voor een betere workflow in de meest veeleisende situaties op de set. 

 

 

DJI DL-Mount systeem 

 

Door gebruik te maken van de nieuwe FSI-Cu-technologie, beschikt de sensor van de X7 over een dunnere onderlinge verbinding, waardoor het licht het detectiegebied kan bereiken via een grotere invalshoek voor verhoogde lichtgevoeligheid. Dit maakt een compactere lensvatting voor gebruik op deze sensor met behoud van een uitstekende beeldkwaliteit. 

De brandpuntsafstand van de DL-Mount is minder dan 17 mm – ongeveer 1/3 van de grootte van een PL-Mount. Zo’n compacte montage betekent dat de X7 slechts ongeveer 630 g weegt met een meegeleverde lens. Samen wegen de X7 en Inspire 2 ongeveer 4 kg, met de mogelijkheid om dezelfde uitdagende opnamen te maken als zwaardere opstellingen tot 40 kg. 

 

 

DL-lenzen 

 

DJI biedt vier prime-lenzen voor het DL-Mount-systeem, met brandpuntsafstanden van 16-50 mm en resoluties tot 8K. De vier lenzen zijn gemaakt van carbon fiber en ontworpen door toonaangevende teams en zijn voorzien van geavanceerde technologieën die speciaal zijn gemaakt voor de hoogwaardige beeldsensor van de X7. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI Zenmuse X7 (Lens Excluded)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *