Meldrone Turf Management

Meldrone 𝗧𝘂𝗿𝗳 𝗖𝗮𝗿𝗲 👀

Onze gepersonaliseerde oplossing voor de sportwereld .

Het biedt 𝗴𝗿𝗲𝗲𝗻𝗸𝗲𝗲𝗽𝗲𝗿𝘀 𝗲𝗻 𝗴𝗼𝗹𝗳𝗯𝗮𝗮𝗻𝗯𝗲𝗵𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿𝘀 de tools om tijd en geld te besparen door problemen met de grasmat te detecteren en te verminderen nog voordat ze kunnen ontstaan.

Hoge resolutie beelden en krachtige analyses bieden bruikbare inzichten in de gezondheid van uw grasmat, vochtcondities en stresspatronen.

Meldrone Turf Care biedt 𝘀𝗼𝗳𝘁- 𝗲𝗻 𝗵𝗮𝗿𝗱𝘄𝗮𝗿𝗲 𝗼𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻. Door middel van verschillende combo’s kunnen jullie kiezen voor 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻𝗱𝗼𝗺 𝗼𝗳 𝗵𝘂𝘂𝗿 van de drone of zelfs via een Service Level Agreement met een lokale operator / dronepiloot ( Aangeduid door MELDRONE )

Analyse van de grasgezondheid

Zonegebaseerde analyse van multispectrale plantengezondheidsindicatoren zoals NDVI, NDRE en chlorofylindex. Wij combineren deze met domeinkennis om de unieke uitdagingen van golfbanen, voetbalvelden op te lossen met behulp van multispectrale drone-mappingtechnologie.

Invloed op vochtigheid
Onze thermische kaarten worden bij elke vlucht nauwkeurig afgestemd op uw gazon en geven een duidelijk zicht waar u te veel of te weinig water geeft op het hele terrein.

Geautomatiseerde hotspotdetectie
Krachtige algoritmen identificeren statistisch significante gebieden van uw golfbaan,(voetbal) terrein dat u moet opvolgen.

Voor gras geoptimaliseerd dynamisch contrast
Golf : Greens, fairways, tee boxes en rough worden geanalyseerd en de optimale kaartkleuring wordt automatisch toegepast. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke gevoeligheid en levert telkens weer verhelderende resultaten op. Handmatige afstemming is niet nodig.

Intuïtieve rapporten
Wij laten u uw gegevens indelen en beheersen zoals u dat wilt. Draai eenvoudig rapporten op macroniveau over het hele terrein, of over een enkele green, fairway of hole. Volg veranderingen in belangrijke indexen over vluchten en monitor trends met rijke grafieken en visualisaties. Optioneel kunt u de resultaten opslaan als PDF.

Historische vergelijking
Onze visuele vergelijkingstool geeft inzicht in uw stresspatronen, laat u experimenteren en veldproeven uitvoeren met verschillende behandelplannen, de resultaten meten en de voortgang in de tijd volgen.

Meten
Meet snel probleemgebieden direct op de kaart om de hoeveelheden chemicaliën en meststoffen te beoordelen voordat u het veld in gaat.

Filteren en sorteren
Met een krachtige sorteer- en filterinterface kunt u uw gegevens filteren op turftype, en sorteren op gezondheid, vochtigheid en thermische kenmerken, zodat u de gebieden die de meeste aandacht nodig hebben kunt prioriteren.

Mobiel vriendelijk
Neem uw inzichten mee naar het veld. Onze grasmat gezondheidsrapporten en visualisaties zijn toegankelijk vanaf elke smartphone of tablet.

Graag meer informatie ? Contacteer ons gerust via mail info@meldrone.be en wij nemen snel met u contact op om dit met u persoonlijk te bespreken.

In samenwerking met PIX4D

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *