We duiken in de specifieke kenmerken van de DJI Air 3 en de DJI Mini 4 Pro om erachter te komen met welke drone je de wereld het beste van bovenaf kunt vastleggen.

Air 3
720 g

Mini 4 Pro
< 249 g

Met een gewicht van minder dan 249 gram is het “lichtgewicht” ontwerp van de Mini 4 Pro in veel landen en regio’s vrijgesteld van verplichte piloottraining of certificering.

Oog in oog met de camerakwaliteit

De Air 3 introduceert het baanbrekende dubbele primaire camerasysteem in de Air serie, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen het vastleggen van verbluffende landschappen en het uitlichten van belangrijke onderwerpen met een enkele camera. Als je voor je dronefotografieprojecten veelzijdigheid en het vermogen om je aan te passen aan elk scenario nodig hebt, kijk dan niet verder dan de Air 3.

De strijd om vluchtprestaties

Beide drones bieden uitzonderlijke vliegprestaties en veiligheidsfuncties. De keuze tussen de twee kan worden gemaakt op basis van specifieke behoeften, zoals de grotere maximale opstijghoogte van de DJI Air 3 voor wie de voorkeur geeft aan veelzijdigheid tijdens het reizen.

Wat past bij jou?

De Mini 4 Pro en Air 3 zijn beide uitstekende opties voor droneliefhebbers. Je keuze zal echter afhangen van het feit of je houdt van de dubbele camera van de Air 3 of van de veelzijdigheid van de Mini 4 Pro. Kies de ene of de andere en zie hoe je verhalen nieuwe hoogten bereiken.

info@meldrone.be www.meldrone.be

+32475503851

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *